Wanden en vloerenwinkels

woontrends 2022 villa arena
Als je op zoek bent naar nieuwe wandbekleding of een andere vloer, dan is er volop keuze. Een vloerenwinkel of winkel met wandbekleding biedt dan uitkomst. Voor je wanden heb je bijvoorbeeld keus uit behang of verf, elk met hun eigen voors en tegens. En je vloeren kun je bijvoorbeeld voorzien van parket, laminaat of tegels.
 

Vloeradvies en inspiratie bij vloerenwinkel in Amsterdam

Hout, kunststof, stenen, stof… zomaar een greep uit de materialen die geschikt zijn voor die nieuwe vloer in jouw woning. Veel keuze brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo is er voor ieder budget en voor iedere smaak wel een passende vloer te vinden.

Tegelijkertijd vragen zoveel keuzes ook om lastige beslissingen. Wat is bijvoorbeeld de levensduur van de verschillende materialen? En is ieder materiaal geschikt voor iedere ruimte? En welke uitstraling wil je jouw woning geven en met welke vloer bereik je dat het beste? Dan is het fijn als je kunt vertrouwen op het vloeradvies van één van onze adviseurs. In onze vloerenwinkels staan zij klaar om je te helpen met het uitzoeken van de vloer die precies past bij jouw smaak en budget.

Het mooiste is, in de vloerenwinkel kun je de verschillende opties direct bekijken en aanraken. Dus ook als je je nog aan het oriënteren bent en op zoek bent naar inspiratie, ben je bij ons aan het juiste adres! Zoek je een laminaat winkel in Amsterdam of past een lekker zacht tapijt toch beter bij jouw woonstijl? Bij de vloerenwinkels van Villa ArenA vind je alles onder één dak!

Wandbekleding en verfadvies

Bij onze wanden en vloerenwinkels kun je terecht voor allerlei soorten wandbekleding. Ga je voor een romantisch behang of juist voor een accentkleur op de wand? In onze winkels is er voldoende te kiezen! Afhankelijk van jouw smaak, budget en woonstijl, vind je bij ons altijd de wandbekleding die bij jou past. Heb je advies nodig? Dan staan onze medewerkers voor je klaar! Wil je je wanden bijvoorbeeld in een andere kleur verven, dan geven zij je graag passend verfadvies. Zij weten precies welke kleur past bij de uitstraling die jij zoekt. Wil je er zeker van zijn dat er voldoende tijd voor je is, maak dan vooraf een afspraak.

Wanden en vloerenwinkel Amsterdam

Kunnen jouw wanden of vloeren wel een opfrisbeurt gebruiken? Kom langs bij onze wanden en vloerenwinkels in Amsterdam voor advies en inspiratie. Villa ArenA heeft ruime openingstijden en voldoende parkeermogelijkheden. Plan dus snel je bezoek aan onze wanden en vloerenwinkels en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Met zoveel te kiezen, is het fijn als je al die opties in één keer kunt bekijken én professioneel advies in kunt winnen. Dat kan, bij één van de wanden en vloerenwinkels van Villa ArenA in Amsterdam!