Superkeukens

Super Keukens

Altijd direct de beste prijs voor jouw keuken

Ondoorzichtige kortingen, onduidelijke prijzen, de druk om direct een handtekening te zetten? Daar houden we niet van bij Superkeukens. Bij ons hoef je niet te onderhandelen. Een nieuwe keuken kopen moet leuk en ontspannen zijn. Wij begrijpen dat en willen niets liever dan dat jij een prettige ervaring hebt bij het kopen van jouw droomkeuken.
Daarom zijn wij volledig transparant en geven je gewoon direct de beste prijs voor jouw keuken. Wel zo eerlijk. We maken een overzicht, waarin je duidelijk kan zien waaruit de prijs van jouw keuken is opgebouwd. Geen verrassingen, want alle extra’s en apparatuur staan vermeld. Wel zo transparant.

Ook in onze showroom weet je trouwens meteen waar je aan toe bent. Want de keukenopstellingen die je ziet staan en de prijzen die daarop vermeld zijn? Die kloppen. Daar kun je vanuit gaan. Zo kun jij je al tijdens je bezoek aan de showroom een goed beeld vormen van wat jouw keuken gaat kosten. Samen met je adviseur ga je vervolgens aan de slag om jouw nieuwe keuken te ontwerpen, inclusief alle apparatuur en details. Je krijgt een 3D-tekening en een VR-presentatie, waarbij het lijkt alsof jouw keuken er al staat. Precies zoals jij hem hebt ontworpen. Want jij maakt ‘m super!


Bekijk andere