Horeca

Lekkere trek gekregen tijdens het woonwinkelen? Gelukkig hebben we ook 5 grand café’s/brasseries/restaurants waar je terecht kunt voor goede koffie, verse sappen, gevarieerde broodjes, verrassende salades en meer. Hier wordt de woonshopper verwend.

Goed eten voor concert of wedstrijd

Met een gezonde gevulde maag geniet je meer van de wedstrijd of een concert. De restaurants in Villa ArenA zijn ideaal voor een ontspannen hap, voordat het feest begint.

Je vindt onze restaurants buiten, op de begane grond en op de 2e etage van Villa ArenA.


Villa Break

Villa Break

Villa Break is gevestigd in het hart van Villa ArenA. Met de lekkerste belegde broodjes, steengoede koffie, smulwaardige smoothies en niet te vergeten heerlijke taartjes en ijs, is Villa Break dé plek voor een heerlijke relaxpauze tijdens een bezoek aan de mooiste woonmall van Nederland.

Naar Villa Break

Grand Café Rox

Grand Café Rox

Grand Café Rox is een onderdeel van de Villa Arena. U kunt ons vinden op de 2e etage. Bij ons kunt u genieten van een enerzijds een ontspannend drankje tot anderzijds een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Naar Grand Café Rox

Grand Café 3&20

Grand Café 3&20 staat voor puur en genieten met een glimlach. Midden op de altijd bruisende Johan Cruijff Boulevard naast Villa ArenA ligt Grand Café 3&20.

Naar Grand Café 3&20

Booven

Booven

Booven Villa ArenA is gevestigd in het unieke en meest markante bouwwerk in Villa ArenA. Het groene koperen kunstwerk zweeft als ware tussen de verdiepingen. Bij Booven ben je van harte welkom voor een kop heerlijke bonenkoffie of een overheerlijk broodje, gezonde wrap, of maaltijdsalade.

Naar Booven

Ballini

Ballini, caffè e panini

Voor de smaakvolste vers belegde koude én warme panini, royale maaltijdsalades, heerlijke échte Italiaanse koffie, verse smoothies, ambachtelijk bereide zoetwaren en Italiaanse gelato bent u bij ons aan het juiste adres!

Naar Ballini, caffè e panini