Corné Wonen

Corne Wonen

Corné Wonen is gespecialiseerd in luxe meubels van hoge kwaliteit met optimaal wooncomfort. Onze collectie bestaat uit verschillende Nederlandse merken. Dit aanbod breidt zich steeds verder uit met kwaliteitsmerken waarmee wij de collectie verrijken. Vrijwel al onze merken zijn van Nederlandse makelaardij. Dat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen en dat er eindeloze maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Je kunt de meubels uit onze collectie aanpassen en verfijnen tot het precies die uitstraling en klasse heeft waar je als liefhebber van luxe naar op zoek bent.

Luxe is belangrijk voor ons als liefhebbers van interieur. Daarom omringen we ons er graag mee bij Corné Wonen. We zijn altijd op zoek naar exclusieve items en merken om de collectie nog beter te maken. We stralen als we die ene bank of stoel daadwerkelijk vinden. Dan wordt ons leven weer een stukje mooier. En dat geluk delen we met onze klanten. We verwelkomen je graag in onze showroom vol luxe designermerken, comfortabele banken en stoelen, stijlvolle tafels en dressoirs en exclusieve woonaccessoires. Zo kan ook jij genieten van interieur dat jouw leven luxer maakt!

Wil je liever uniek zijn met jouw interieur? Bij Corné Wonen is het ook mogelijk om banken op maat te laten maken. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit, inclusief 10 jaar garantie, en een uniek bankstel speciaal voor jou.

Kom langs bij Corné Wonen zodat we je kunnen helpen met jouw interieurwensen.


Bekijk andere