De Tafelaar

De Tafelaar

Hoekbanken van het merk Soof’s Interieur
Sinds kort zijn wij trotse dealer van het hoekbanken merk Soof’s Interieur. Een leuk jong hip merk met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mooie stoffen in veel verschillende kleuren. Stel zelf je droombank samen uit meer dan 40 verschillende elementen. De banken collectie van Soof’s is heel divers, van landelijke modern tot banken met een industriële look. Kom gezellig langs in de winkel en wij nemen je mee op reis door alle mogelijkheden. Tot snel

Tafel of kast op maat gemaakt?
Kunt u niet de tafel of kast vinden waarnaar u op zoekt bent? Dan biedt De Tafelaar u de uitkomst! Onze maatwerk tafels en kasten worden in alle houtsoorten en kleuren op maat gemaakt. Wij maken samen met u een tekening geheel afgestemd op uw wensen. Met deze tekening krijgt u een goede voorstelling van de kast of tafel.

De Tafelaar biedt u een sfeervolle en uitgebreide meubelcollectie met tafels en banken, stoelen (ook chaise longue en love seats) in stof en leer, allerlei soorten kasten, lampen en decoratieobjecten. Daarnaast is De Tafelaar sinds 1997 ook uw leverancier van tafels en kasten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.


Bekijk andere