Badkamerwinkels

badkamers

Een bezoekje aan een badkamerwinkel is ideaal om inspiratie op te doen voor die droombadkamer in je nieuwe woning. Of in je huidige woning natuurlijk. Zoek je een badkamerwinkel in Amsterdam, dan ben je bij Villa ArenA aan het juiste adres. We hebben verschillende sanitairwinkels in Amsterdam onder één dak! Grote kans dus dat jouw droombadkamer hier tussen staat. 

Badkamers Amsterdam

Een nieuwe badkamer koop je niet zomaar. Het is een grote uitgave en daarom extra belangrijk om hier goed over na te denken. Wat vind jij belangrijk in een badkamer? Welke stijl badkamer past het beste bij jou? Dé manier om dit te ontdekken is door veel inspiratie op te doen en veel badkamers te bekijken in sanitairwinkels. En dat kun je bij Villa ArenA maar al te goed. Hier staan namelijk de mooiste badkamerwinkels van Amsterdam onder één dak. Je loopt dus met gemak van de ene badkamerwinkel naar de andere badkamerwinkel.  

Badkamer advies

In iedere badkamerwinkel bij Villa ArenA vind je een uitgebreid aanbod sanitair, meubels en accessoires voor jouw droombadkamer. En heb je hulp nodig bij je keuze, dan staan de verkoopmedewerkers van de badkamerwinkel klaar met passend badkamer advies. Zij helpen je graag bij het indelen van de badkamer en informeren je over de diverse materialen waar je uit kunt kiezen. Maak alvast een afspraak in een van onze specifieke badkamerwinkels bij Villa ArenA. Zo weet je zeker dat onze medewerkers alle tijd hebben om samen met jou na te denken over de badkamer en je te voorzien van een vrijblijvend badkamer advies. 

Kom langs en laat je inspireren

Enthousiast geworden? Kom langs bij onze badkamerwinkels in Amsterdam. Neem vooraf vast een kijkje bij onze openingstijden en parkeermogelijkheden. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan als je een badkamerwinkel wilt bezoeken. Nog geen tijd om bij een badkamerwinkel langs te komen? Laat je dan alvast inspireren door onze woonblog. Daar houden we de laatste badkamertrends voor je in de gaten. Van woonwinkels tot badkamerwinkels: alle ruimtes, de nieuwste producten en modieuze stijltips komen er aan bod.  

 

Gratis interieuradvies bij Villa ArenA

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waarmee je in jouw badkamer aan de slag wilt? Of juist helemaal nog geen idee? Dan ben je bij woonstyliste Dorien aan het juiste adres. Iedere zaterdag is zij beschikbaar voor professioneel woonadvies, gratis in Villa ArenA. Met haar ontwerp kun je vervolgens nog beter slagen in een van onze badkamerwinkels in onze woonmall. Maak hier een afspraak voor het gratis interieuradvies. 

Badkamerwinkel: ruime keuz

Bekijk hieronder alle badkamerwinkels bij Villa ArenA en kom eens langs.