Interieuradvies

Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer: je wilt natuurlijk het állerbeste gratis interieuradvies. En dan graag van een professional, die weet waar ze het over heeft. Woonmall Villa ArenA snapt dat. Daarom zit onze interieurstyliste voor je klaar. Kom je ook langs?

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Onze creatieve woonstyliste biedt je een uur lang persoonlijk, gratis interieuradvies advies over voor een ruimte in jouw woning, je woonstyling, bepaalde kleuren in je huis of verlichting. Je krijgt het advies meteen digitaal toegestuurd zodra het gesprek is afgelopen. Zo kun je direct shoppen in Villa ArenA, of er thuis nog eens rustig over nadenken.

Maak nu een afspraak voor jouw gratis interieuradvies

Je kunt iedere zaterdag terecht voor gratis interieuradvies (niet in oktober) in Woonmall Villa ArenA. Dorien denkt graag met je mee!

MAAK AFSPRAAK

 

“Ik vind het heerlijk om de hele dag met kleur en styling bezig te mogen zijn”

- Dorien interieurstyliste Villa Arena

Praktische tip

Om zoveel mogelijk uit het gratis interieuradvies te halen, hebben wij de volgende tips voor je:

  • Doe inspiratie op voor je bezoek. In onze woonmall vind je een aantal inspiratiepleinen waar we de laatste trends op woongebied laten zien. Check een aantal woonbladen en kijk eens op Pinterest en Instagram.
  • Maak eventueel een moodboard van kleuren, materialen en stijlen. Neem kleurstalen van je huidige vloer- en/of raambekleding mee naar het gratis interieuradvies.
  • Maak foto’s van de ruimte waarover je interieuradvies wilt ontvangen en meet de ruimte op. Vergeet niet om de ramen en de hoogte van het plafond op te meten.
  • Neem een geprinte plattegrond mee van je woonruimte en/of het hele huis.
  • Bepaal je budget.

 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na het plannen van een afspraak?

Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw aanvraag
Een paar dagen voorafgaande aan de afspraak ontvang je een reminder


Ik ben verhinderd. Wat nu?

Laat dit ons dan even weten. Stuur een mail naar dorien@villaarena.nl.