KeukenCoach

keukencoach

Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.

Iedere stap vakmanschap.

Jij bent bijzonder, ons advies is op maat
Ieder persoon, ieder gezin en ieder huis is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om advies op maat te geven, waarbij rekening wordt gehouden met al jouw persoonlijke voorkeuren en eigenschappen. Heel veel factoren spelen een rol bij het samenstellen van de perfecte keuken. Daarom willen we je écht leren kennen, zodat ons advies naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Jij hebt de stukjes, wij leggen de puzzel
Vrijwel iedereen stapt de winkel binnen met wensen. Een KeukenCoach expert neemt jouw eisen mee in het ontwerp en zorgt ervoor dat al jouw wensen samenkomen in de ideale droomkeuken.

Jij kiest alles uit, wij laten het werken
Wij beloven dat alles wat je uitkiest straks perfect functioneert in het eindresultaat. Hiervoor werken wij samen met de beste monteurs die hun vak verstaan.

Wij zijn er voor jou, nu én later
In onze service gaan wij net een stapje verder. We staan altijd voor je klaar. Van het eerste gesprek tot na de oplevering en zelfs twee jaar later. We zijn er voor je als je ons nodig hebt. Je hebt altijd één aanspreekpunt die alle ins en outs kent van jouw keuken en je snel kan helpen. Wel zo fijn.


Bekijk andere