Inspiratie

Zomer header inspiratie

Ook dit seizoen heeft onze interieurstyliste Judith ervoor gezorgd dat de inspiratiepleinen van Villa ArenA zijn voorzien van de laatste trends. Dit voorjaar heeft ze gekozen voor kleuren en een moderne meubelmix die zorgen voor een positief en zonnig geheel. Het is tenslotte voorjaar!

De inspiratiepleinen vind je op de begane grond van Villa ArenA. Natuurlijk is er niets leukers dan je gehele interieur omgooien, maar de pleinen geven je inspiratie en helpen je om jouw eigen woonstijl te ontwikkelen.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK

Interieurblog

Wat zijn de trends van dit jaar? Welke kleuren en materialen zien we dit seizoen? Hoe vertaal je de trends naar je eigen huis? We geven je graag tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze interieurstylisten!

Naar Interieurblog

Sale magazine zomer 2021

Magazine

In Villa ArenA is de Summer Sale niet zomaar een uitverkoop. Want met kortingen tot wel 50% kunnen de besparingen in de honderden zo niet duizenden euro’s lopen. Alle reden dus om lekker concreet te worden met plannen voor je wooninterieur, keuken, slaap- of badkamer. Immers, NU is de keuze nog groot, maar de prijzen […]

Naar Magazine

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat hot en trendy is op dit moment? Wil je je laten inspireren door de laatste nieuwtjes op woon-en interieurgebied? Of ben je gewoon benieuwd naar leuke aanbiedingen?