Inspiratie

Ook dit seizoen heeft onze interieurstyliste Judith ervoor gezorgd dat de inspiratiepleinen van Villa ArenA zijn voorzien van de laatste trends. Natuurlijk is er niets leukers dan je gehele interieur omgooien, maar de pleinen geven je inspiratie en helpen je om jouw eigen woonstijl te ontwikkelen.

De inspiratiepleinen vind je op de begane grond van Villa ArenA.

Kom langs en laat je inspireren!


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK

Interieurblog

Wat zijn de trends van dit jaar? Welke kleuren en materialen zien we dit seizoen? Hoe vertaal je de trends naar je eigen huis? We geven je graag tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze interieurstylisten!

Naar Interieurblog

Najaar magazine

Magazine

In deze tijd van het jaar, waarin de dagen donkerder worden, de temperatuur daalt en we meer tijd in huis doorbrengen, is het voor veel mensen hét moment om met hun interieur aan de slag te gaan. Tijd om het in huis gezellig te maken. Bij Villa ArenA helpen we je graag om je huis […]

Naar Magazine

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat hot en trendy is op dit moment? Wil je je laten inspireren door de laatste nieuwtjes op woon-en interieurgebied? Of ben je gewoon benieuwd naar leuke aanbiedingen?