Houweling Interieur

HouwelingInterieur

Ontdek de eigenzinnige meubelcollectie van Houweling Interieur

Eigenzinnig, Eigenwijs en met een Eigen Stijl

Loop naar binnen bij Houweling Interieur en dompel jezelf onder in hun eigenzinnige en stijlvolle meubelcollectie. Al 45 jaar staat dit mooie familiebedrijf bekend om de eigenwijze kwaliteitsmeubelen. Ze zijn er voor de meubelliefhebbers met lef!

Als je binnenkomt in de smaakvolle winkel en kennismaakt met de bevlogen adviseurs voel je het meteen: het warme familiegevoel. De sfeer is er informeel en gezellig. Bij Houweling Interieur voel jij je direct helemaal thuis.

De uitgesproken combinatie van merken en woonstijlen maakt een bezoek aan de showroom tot een ware beleving. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl.

Wil jij een interieur dat tot in de details klopt? Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek nemen de ervaren woonexperts van Houweling Interieur jou mee op ontdekkingsreis. En komt jouw droominterieur tot leven. Kom vooral eens proefzitten, materialen voelen en staaltjes bewonderen. De koffie staat klaar.


Bekijk andere