Tempur Store

Tempur

TEMPUR® is bijzonder om meerdere redenen. Het is gebaseerd op technologieën van NASA en biedt unieke kwaliteiten in haar producten. Het materiaal werkt drukverlagend, bewegings-absorberend, biedt langdurige kwaliteit en vormt zich perfect naar ieder lichaam voor compromisloze ondersteuning en ongeëvenaarde comfort.

Wat houdt dit allemaal precies in?
TEMPUR® vindt haar oorsprong in de ruimtevaart, waar het is ontstaan om druk te verlagen op de lichamen van astronauten tijdens spaceshuttle lanceringen. Dit materiaal is door TEMPUR® ontwikkeld tot een materiaal wat perfect is om op te slapen. De druk van jouw lichaam wordt gelijkmatig verdeeld over het matras, waardoor geen drukpunten ontstaan bij gewrichten en het zich perfect aanpast aan jouw lichaam.
Ook absorbeert het materiaal bewegingen. Dit houdt in dat als er druk wordt uitgeoefend op de ene kant van het matras, dit niet gemerkt wordt op de andere kant van het matras, hierdoor voel je de bewegingen die jouw partner ’s nachts niet meer.

Dankzij deze unieke eigenschappen slaap je op het TEMPUR® materiaal langer, beter en dieper. We bieden de matrassen en kussens aan in verschillende diktes en uitvoeringen, zo is er voor ieder een product dat precies goed voelt. Naast deze producten verkopen we ook bedden, boxsprings, bedbodems en accessoires. Zo maken we het ideale slaapplaatje compleet. Welterusten…!


Bekijk andere