Slaapkamer

slaapkamers_

Kom jij helemaal tot rust in een chique kamer die niet misstaat in een 5-sterrenhotel? Of is een geordende rommel van kleding, tijdschriften en boeken meer jouw ding? In welke slaapkamer jij het beste slaapt, is een kwestie van smaak. Ben jij benieuwd welke meubels en accessoires het beste passen in jouw droomslaapkamer? Kom slaapkamer inspiratie opdoen bij Villa ArenA.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • slaapkamer
  • slaapkamer
  • slaapkamer
  • slaapkamer
  • slaapkamer
  • slaapkamer
  • slaapkamer
    Sierkussens op bed, tijdschriften op het nachtkastje of kunst aan de muur: met de juiste accessoires creëer jij helemaal jouw gewenste slaapruimte.

Slaapkamer ideeën: kom jouw slaapkamer inrichten

Kleuren, meubels, gordijnen en accessoires zijn allemaal bepalend voor de  sfeer in jouw slaapkamer. Voor je jouw slaapkamer gaat samenstellen is het slim om alvast na te denken over de look die bij jouw wensen past. Ga je bijvoorbeeld voor een romantische, klassieke of industriële slaapkamer?

Ons interieurblog helpt je op weg, maar je kunt natuurlijk ook een gratis interieuradvies inplannen met de woonspecialisten van Villa ArenA.

• Slaapkamer inrichten: kleuren

De meeste mensen kiezen voor neutrale tinten, zoals wit, beige en grijs. Maar denk ook eens aan pasteltinten zoals lichtblauw, lavendel, groen of roze.  Ben je bang dat de kamer daardoor te lieflijk wordt? Je kunt je kamer een stoerder karakter geven met donkere gordijnen en robuuste slaapkamer meubels.

• Slaapkamer meubels

In de traditionele slaapkamer vind je een bed, nachtkastjes en kledingkast. Maar

vind jij het fijn om ‘s avonds voor het slapen gaan nog even een boek te lezen? Dan kun je natuurlijk ook een relaxfauteuil toevoegen. En is jouw slaapkamer ook je thuiswerkplek, dan kun je overwegen om een scheidingswand toe te voegen tussen jouw bed en werkplek.

• Slaapkamer inspiratie: gordijnen

Word jij ‘s ochtends het liefste wakker van de eerste zonnestralen? Of slaap je liever wat langer uit en moet jouw kamer donker blijven tot je wakker wordt? Het is goed om hierbij stil te staan voor je gordijnen gaat uitzoeken. Het soort gordijnen, maar ook de verduisteringsgraad is namelijk erg bepalend voor jouw slaap. Kun je wel wat advies gebruiken? Maak een afspraak voor interieuradvies.

• Accessoires

Slaapkamer inspiratie opdoen? Vergeet dan ook vooral de accessoires niet. Sierkussens op het bed, tijdschriften gerangschikt op het nachtkastje en kunst aan de muur geven je het gevoel dat in een hotelkamer overnacht. Is dat niet helemaal jouw ding? Geen probleem, met de juiste accessoires gebaseerd op jouw slaapkamer ideeën, creëer jij helemaal jouw gewenste ruimte.

Slaapkamer inspiratie: shop jouw slaapkamer meubels bij Villa ArenA

Wil jij alvast proefliggen op jouw nieuwe bed? Kom langs bij Villa ArenA. Wij hebben een groot aanbod woonwinkels boordevol slaapkamer inspiratie. Kom jouw slaapkamer inrichten en profiteer van de ruime openingstijden en de voldoende parkeergelegenheid.


Lees verder over slaapkamers in onze blog


Slaapkamers vind je hier


Bekijk andere ruimtes