Wat heb je nodig voor een fijne thuiswerkplek

thuiswerkplek

Steeds meer mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Als zzp’er of om reistijd te besparen. Woonmall Villa ArenA heeft een aantal tips voor het praktisch en stijlvol inrichten van jouw ideale thuiswerkplek. Lees hieronder in de blog wat je daarvoor nodig hebt.

Dat zit wel goed

Als je lange dagen aan je bureau en achter pc of laptop spendeert, is het essentieel een goede (bureau)stoel aan te schaffen. De experts van Lederland Zitmeubelen kunnen je hierbij goed op weg helpen. Om rug- en nekklachten te voorkomen, is optimale zitcomfort van groot belang. Helemaal fijn: comfort en stijl kunnen wel samengaan. Er zijn in Villa ArenA tal van mooie (bureau)stoelen te vinden die jouw home office opfleuren.

Een aparte ruimte

Goede (bureau)stoel? Check! Vervolgens is het tijd om de werkplek in te richten zoals jij dat prettig vindt. Idealiter richt je hiervoor een aparte ruimte in. Zo kun je werken op jouw eigen plek die speciaal hiervoor ingericht is. Kom op zaterdag langs bij Villa ArenA voor gratis interieuradvies. Onze professionele interieurontwerpster Dorien kan je vertellen hoe je deze ruimte logisch in kunt delen. Voor passend advies kun je uiteraard ook terecht in de woonwinkels. Breng eens een bezoekje aan Room 108, Pronto Wonen en WOONENZO.

De juiste setting

Wanneer je je eigen thuiskantoor gaat samenstellen, is het goed om te ontdekken wat jij een fijne setting vindt om in te werken. Hecht je waarde aan veel licht? Dan is een bezoekje aan Van den Heuvel Verlichting zeker de moeite waard. Zij kunnen perfect met je afstemmen wat voor licht je nodig hebt. Natuurlijk licht is tevens van groot belang voor een productieve werkdag. Kom eens langs bij Berg & Berg en Woninginrichting-Aanhuis en ontdek het aanbod lichte gordijnen en shutters.

Keep it clean

Omdat je misschien al klein woont of niet veel kamers tot je beschikking hebt, kan thuiswerken veel ruimte in beslag nemen en de nodige rommeligheid opleveren. Gelukkig kan je met handige meubels jouw werkplek binnen een handomdraai opgeruimd houden. Een tip hiervoor is bijvoorbeeld een kast met veel opbergvakjes. Na het werk alle spullen in de kast, lades dicht en voilà: een opgeruimd kantoor. Diverse winkels in Villa ArenA bieden een uitgebreid assortiment zoals houten kasten en wandrekken. Ook handig: opbergkisten om jouw werkbenodigdheden of administratie in te stoppen. Deze scoor je bijvoorbeeld bij De Bommel Meubelen.

De experts van Villa ArenA

Zoals hierboven te lezen is, is Villa ArenA dé plek om jouw werkruimte vorm te geven. Wandel eens binnen bij de vele experts en ondernemers op het gebied van wonen en interieur, allemaal onder één dak. Onder het genot van een kopje koffie delen zij graag hun expertise met je en zorgen ze ervoor dat jij fijn thuis kan werken!