Haal de natuur in huis!

natuur

Wil jij meer groen in huis? Planten zijn altijd een goed idee! Ze vrolijken je interieur op én zorgen voor minder stress. Maar wat doe je als je geen groene vingers hebt? Geen zorgen, er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Geef jouw huis een frisse en luchtige vibe door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Benieuwd hoe?

Hout is goud

Hout is een vaak gebruikt materiaal in het interieur. Wil je een grote verandering in je huis aanbrengen? Kies dan voor een prachtige rustieke houten vloer. Zo zorg je direct voor een buitengevoel in huis. Laminaat is een goed alternatief als een houten vloer niet voor jou is weggelegd. Bij Berg&Berg en Decokay kun je je laten adviseren over alle mogelijkheden, zoals verschillende kleuren en houtsoorten en diktes.

Wil je liever met wat kleinere veranderingen beginnen? Dan heeft De Tafelaar prachtige houten bijzettafels en salontafels voor je. Door de creatieve houtbewerking voelt het alsof je écht buiten bent. Ook Kabana Design biedt een aantal mooie houten opties. Deze tafels zijn gestroomlijnder en hebben een moderne uitstraling. Voor ieder wat wils dus!

Natuurlijk decoreren

Door gebruik te maken van de juiste accessoires kan je je interieur op een snelle manier een andere look geven. Ga bijvoorbeeld voor wat rieten mandjes of een lampenkap gemaakt van dit materiaal en je interieur straalt gelijk natuur uit! Bij Profijt Meubel shop je allerlei exemplaren om je interieur op te fleuren. Veel accessoires van Feelgood living zijn geïnspireerd op de natuur. Denk aan een theelichthouder in de vorm van een bloem of wanddecoratie met water als thema. Door te spelen met deze verschillende materialen creëer je een dynamisch en uniek interieur.

Met deze tips zorg jij ervoor dat jouw woning straks een natuurlijke oase van rust is. En zeg nu zelf, dat wil toch iedereen! Ben je ook klaar voor de natuur?