Woonstijlen

Houd jij van de romantische sfeer van een klassiek interieur, het strakke interieur van een moderne woonkamer of ben je juist op zoek naar de nostalgische sfeer van een landelijk of vintage interieur? Wat jouw smaak ook is, bij Villa ArenA hebben we een ruim assortiment meubels en accessoires voor elk interieur.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

Maak afspraak

vintage

Vintage interieur

Houd jij van vintage meubels? Dan kun je natuurlijk kringloopzaken en rommelmarkten afstruinen in de hoop net dat meubelstuk tegen te komen dat perfect bij jouw interieur past. Of je brengt een bezoekje aan Villa ArenA, waar je meer dan vijftig woonwinkels onder één dak vindt! Ook voor vintage meubelen.

Naar Vintage interieur

scandinavisch

Scandinavisch interieur

Steeds meer mensen ontdekken de charme van een Scandinavisch interieur. De strakke vormgeving gecombineerd met natuurlijke materialen is perfect als je je woning wilt voorzien van een moderne, lichte en luchtige uitstraling. Bij Villa ArenA vind je alles voor Scandinavisch wonen. Vloeren, meubels of woonaccessoires, bij ons vind je alles onder één dak. Zien we je snel?

Naar Scandinavisch interieur

modern

Moderne woonstijl

Strakke lijnen, rechte vormen en luxe materialen, daar kenmerkt een moderne inrichting zich door. Houd jij van de rust en eenvoud van een strak interieur? Dan zit je bij Villa ArenA goed. Bij ons vind je alles, van meubels tot woonaccessoires, om jouw woning te voorzien van een modern interieur. Naast inspiratie ben je bij ons natuurlijk ook welkom voor advies. Kom dus snel langs bij de winkels van Villa ArenA en kijk je ogen uit.

Naar Moderne woonstijl

industrieel

Landelijke woonstijl

Een behaaglijke bank om in weg te zakken, een robuuste, houten keuken en een fijn, wollen kleed op de vloer. Landelijk wonen: wie wil dat nou niet? Bij een landelijk interieur probeer je de stijl van het boerderijleven in je eigen woning toe passen. Ben je op zoek naar specifieke items of wil je je volledige inrichting vernieuwen? Bij Villa ArenA vind je meer dan vijftig woonwinkels met landelijke meubels en accessoires.

Naar Landelijke woonstijl

klassiek

Klassieke woonstijl

Bij een klassiek interieur denk je al snel aan luxe, elegante meubels, warme kleuren en een indrukwekkende visgraatvloer. Wil je de klassieke inrichting tot in de puntjes doorvoeren? Dan kies je ook voor ornamenten, mooie kroonluchters en grote spiegels. Of je nu alleen voor de basis gaat, of voor het hele pakket: in Villa ArenA vind je veel woonwinkels met een ruim assortiment klassieke meubels onder één dak.

Naar Klassieke woonstijl

industrial

Industriële woonstijl

Woon jij het lekkerst in een woning met weinig poespas? En hou je van een ruwe, ongepolijste stijl? Dan word jij vast warm van een industrieel interieur. Staal, beton en leer zijn de basis voor industrieel wonen. Ben jij op zoek naar stoere meubels en bijpassende verlichting voor jouw huis? Je vindt het allemaal onder één dak bij Villa ArenA.

Naar Industriële woonstijl

bohemian

Bohemian interieur

Passen vintage, exotische invloeden en warme materialen helemaal bij jouw smaak? Dan ben je vast een liefhebber van een bohemian interieur. Het leuke van een boho interieur is dat je niet gebonden bent aan vaste regels.

Naar Bohemian interieur

Lees meer in onze blog