Badkamer

badkamers

Is de badkamer voor jou een echte wellness ruimte of moet de badkamer vooral lekker praktisch zijn? Ben jij op zoek naar badkamer inspiratie? Bij Villa ArenA vind je een groot assortiment aan badkamerwinkels. Kom langs, profiteer van de ruime openingstijden en laat je inspireren door de nieuwste badkamertrends.


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • badkamer
  • badkamer
  • badkamer
  • badkamer
  • badkamer
  • badkamer
  • badkamer
    Welke stijl je ook kiest voor jouw badkamer, meubels zijn erg bepalend. Een wit badkamermeubel heeft een andere sfeer dan een robuust eiken exemplaar.

Badkamer ideeën voor elke badkamer

Tanden poetsen, een lang bad nemen, naar het toilet, douchen, scheren of je opmaken: de kans is groot dat je meerdere keren per dag in de badkamer te vinden bent. Dan wil je natuurlijk ook dat die ruimte een fijne plek is. Als je badkamer inspiratie zoekt is het slim om bij twee dingen stil te staan:

• Badkamer indelen

Als je op het toilet zit, wil je niet je knieën stoten aan het badkamermeubel. En je wilt zonder problemen je douchedeur open kunnen doen. De badkamer inrichten begint daarom met het opmeten van de ruimte en bepalen welke meubels je wilt plaatsen. Wil je een bad, douche, toilet en een wandmeubel? Dan moet je badkamer daar wel ruim genoeg voor zijn. Het indelen van de badkamer kan best lastig zijn. Onze medewerkers helpen je daar graag bij!

• Badkamer inrichten

Weet je hoe je de badkamer wilt indelen, dan kun je de badkamer gaan inrichten. Hierbij maak je eerst een keuze voor de sfeer. Ga je voor een moderne, industriële of juist landelijke badkamer? Of misschien dat je juist voor een combinatie van verschillende stijlen gaat. Welke stijl je ook kiest, meubels zijn hiervoor erg bepalend. Een greeploos, wit badkamermeubel heeft namelijk een heel andere sfeer, dan een robuust, eiken exemplaar.

Maar sta ook voldoende stil bij het materiaal dat je op de muren en vloer wilt. Kies je bijvoorbeeld voor tegels, pvc of stuc? De medewerkers van de badkamerwinkels in Villa ArenA laten je graag kennismaken met het effect dat je bereikt door te kiezen voor verschillende badkamer ideeën.  

Badkamer inrichten start bij Villa ArenA

Wil jij thuis je alvast laten inspireren door de nieuwste trends op badkamergebied? In ons interieurblog vind je mooie voorbeelden van badkamers. Op zoek naar persoonlijk advies? Bij Villa ArenA boek je gratis interieuradvies. Zien we je snel?


Lees verder over badkamers in onze blog


Badkamers vind je hier


Bekijk andere ruimtes