Interieurblog

Wat zijn de trends van dit jaar? Welke kleuren en materialen zien we dit seizoen? Hoe vertaal je de trends naar je eigen huis? We geven je graag tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze interieurstylisten!


Een tot in de puntjes gestyled interieur en kinderen gaan niet altijd hand in hand. Kun je van een opgeruimd huis alleen maar dromen? Er zijn gelukkig genoeg handige trucs om een woning te creëren waar je kind(eren) én jijzelf blij van worden. Zoals het gezegde luidt: een kind kan de was doen. Met deze 5 tips is jouw huis binnenkort helemaal kidsproof!

Het zomerse buitenleven maakt langzaamaan plaats voor de herfstachtige maanden binnen. We krijgen zin om te gaan cocoonen en het wordt tijd om van je huis een warm thuis te maken. Dat kun je klein doen met nieuwe accessoires zoals nieuwe kussens, kaarsen, een warm vloerkleed en een heerlijk plaid op de bank. Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling.

 

Of het nu gaat om een heel nieuw interieur of om het opfrissen van je huis met de nieuwste woontrends, als er een nieuw seizoen aanbreekt dan begint het bij velen te kriebelen. En dan ben je bij Villa ArenA aan het juiste adres. Elk seizoen wordt het inspiratieplein in Villa ArenA door onze interieurstyliste Judith voorzien van de nieuwste trends. Deze zomer staan de jaren zeventig centraal. Judith vertelt je meer over deze trend en hoe je dit vertaalt naar je eigen huis.

De Nederlandse zomer laat zich dit jaar regelmatig van zijn beste kant zien. Lucky you als jij dit jaar lekker in Nederland blijft tijdens de zomervakantie. Wanneer de mussen thuis van het dak vallen, wil je natuurlijk wel het hoofd koel houden. Benieuwd naar de beste thuistips? Je leest ze in dit hitteplan!

Wat verlichting betekent voor sfeer, dat weet iedereen. Maar hoe je het gewenste effect kan bereiken, dat kan nog wel eens een puzzel zijn. Hier zeven tips om de verlichting in je huis te laten doen wat jij wilt.

Het ziet er fantastisch levendig en romantisch uit: een wand die verticaal in kleur verloopt. Veel mensen willen wel zo’n droomwand, maar durven niet zo goed. Die aarzeling is begrijpelijk. Maar geloof ons: iedereen kan zo’n ombré-wand maken. Als je je maar houdt aan de onderstaande werkwijze. Succes!

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.