Interieurblog

Wat zijn de trends van dit jaar? Welke kleuren en materialen zien we dit seizoen? Hoe vertaal je de trends naar je eigen huis? We geven je graag tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze interieurstylisten!


 

Of het nu gaat om een heel nieuw interieur of om het opfrissen van je huis met de nieuwste woontrends, als er een nieuw seizoen aanbreekt dan begint het bij velen te kriebelen. En dan ben je bij Villa ArenA aan het juiste adres. Elk seizoen wordt het inspiratieplein in Villa ArenA door onze interieurstyliste Judith voorzien van de nieuwste trends. Deze zomer staan de jaren zeventig centraal. Judith vertelt je meer over deze trend en hoe je dit vertaalt naar je eigen huis.

De Nederlandse zomer laat zich dit jaar regelmatig van zijn beste kant zien. Lucky you als jij dit jaar lekker in Nederland blijft tijdens de zomervakantie. Wanneer de mussen thuis van het dak vallen, wil je natuurlijk wel het hoofd koel houden. Benieuwd naar de beste thuistips? Je leest ze in dit hitteplan!

Wat verlichting betekent voor sfeer, dat weet iedereen. Maar hoe je het gewenste effect kan bereiken, dat kan nog wel eens een puzzel zijn. Hier zeven tips om de verlichting in je huis te laten doen wat jij wilt.

Het ziet er fantastisch levendig en romantisch uit: een wand die verticaal in kleur verloopt. Veel mensen willen wel zo’n droomwand, maar durven niet zo goed. Die aarzeling is begrijpelijk. Maar geloof ons: iedereen kan zo’n ombré-wand maken. Als je je maar houdt aan de onderstaande werkwijze. Succes!

Ieder seizoen zorgt onze interieurstylist Judith ervoor dat het inspiratieplein in Villa ArenA voorzien wordt van de laatste trends. Ook dit voorjaar heeft zij er weer een prachtig geheel van gemaakt. Wil je weten welke trends dit voorjaar spelen? Dan ben je aan het goede adres! In deze blog vertelt zij hoe ze te werk gaat en geeft ze handige interieurhacks, zodat jij ook zelf thuis aan de slag kan.

“Het beste ervan maken.” Deze uitdrukking heeft iets droevigs maar... wat krijg je als je letterlijk ergens het beste van maakt? Precies, het beste! En dat geldt ook nu we –niet geheel vrijwillig– veel uren in eigen huis doorbrengen. Hier vier tips om meer te genieten van je huis. Juist nu je het huis meer gebruikt.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.