Interieurblog

Onze woonwinkels helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo geven de woonteams ook graag advies, bieden ze inspiratie en wijzen ze je op alle tips en tricks op het gebied van wonen en interieur. Lees hieronder de handigste en leukste blogs van onze woonspeciaalzaken!


Steeds meer mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Als zzp’er of om reistijd te besparen. Woonmall Villa ArenA heeft een aantal tips voor het praktisch en stijlvol inrichten van jouw ideale thuiswerkplek. Lees hieronder in de blog wat je daarvoor nodig hebt.

Het voorjaar is dé ideale tijd om te starten met de renovatieplannen waar je de hele winter op hebt zitten broeden. Verbouwen is een hele onderneming die vaak veel stress oplevert en veel tijd kost. Aan alles moet worden gedacht, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we deze handige lijst met verbouwtips gemaakt!

 

Het is (bijna) Valentijnsdag, voor velen de ultieme dag van de liefde. Of je nu gelukkig bent in de liefde of een happy single, het is natuurlijk altijd fijn om wat extra aandacht aan je slaapkamer te besteden. Wist je dat je maar liefst 3000 (!) uur per jaar in deze ruimte doorbrengt? Een upgrade voor je slaapkamer is dus geen overbodige luxe. De slaapkamer is een plek waar je graag ’s avonds gaat slapen en ’s ochtends weer wakker wordt. Om de ideale slaapkamer te creëren kun je een aantal veranderingen doorvoeren. Benieuwd hoe? Lees dan verder!

Dit jaar is er wederom een kleur van het jaar gekozen op basis van de trends in de maatschappij, cultuur en vele andere aspecten. In 2020 is Classic Blue dé trendkleur van het jaar. Deze kleur wordt beschreven als tijdloos en refereert naar de lucht bij zonsondergang. Het is een rijke, veelzijdige en simpele tint. Waardoor deze bij veel interieur designers in de smaakt valt. Wil jij weten hoe jij het rijke blauw terug laat komen in jouw interieur? Dan ben je hier aan het goede adres!

Hoe krijg je de perfecte keuken voor het huis dat je hebt? Door zo’n paar honderd (ja, echt) keer de juiste beslissing te nemen. Wat ook enorm helpt, is een aantal dingen vooral niet te doen. Hier dertien miskleun-klassiekers op keukengebied. Don’t try this at home….

Wanneer het dan echt januari is geworden en de kerstboom weer afgetuigd is, kan het thuis leeg aanvoelen. Daarom zijn woonaccessoires perfect voor op je verlanglijstje. Om jou te helpen, hebben wij voor iedere kamer in huis wat leuke accessoires gevonden. Wij jij de post-kerstleegte dit jaar vermijden? Lees dan nog eventjes door...

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.