We verzoeken je met max. 2 personen naar de afspraak te komen. We proberen de afspraak zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo schudden we bijvoorbeeld geen handen, maar verwelkomen je met een glimlach. Er is een spatscherm aanwezig en na elk bezoek vindt er een reiniging plaats. Bij klachten verzoeken we je thuis te blijven en de afspraak te annuleren.

Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA

Als het gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer dan wil je het állerbeste advies. En dan graag van een professional, die weet waar ze het over heeft. Woonmall Villa ArenA snapt dat! Daarom geeft Dorien, onze professionele interieurontwerpster, élke zaterdag gratis interieuradvies in Woonmall Villa ArenA.

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Onze creatieve woonstyliste biedt je een uur lang persoonlijk advies over voor een ruimte in jouw woning, je woonstyling, bepaalde kleuren in je huis of zelfs een lichtadvies! Het advies wordt meteen na afloop digitaal naar je toegestuurd zodat je direct kunt shoppen of het thuis nog eens kunt overdenken.

Wat gebeurt er na het plannen van een afspraak?

  • Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw aanvraag
  • Een paar dagen voorafgaande aan de afspraak ontvang je een reminder
  • Ben je verhinderd? Laat dit ons dan even weten. Stuur een mail naar dorien@villaarena.nl
  • De koffie staat voor je klaar en we zien je graag op de datum en tijd van de afspraak!

Een aantal praktische tips voorafgaand aan de afspraak

  • Doe inspiratie op voor je bezoek! In onze woonmall vind je een aantal inspiratiepleinen waar we de laatste trends op woongebied laten zien. Check een aantal woonbladen en kijk eens op Pinterest en Instagram
  • maak eventueel een moodboard van kleuren, materialen en stijlen. Neem kleurstalen van je huidige vloer- en/of raambekleding mee
  • maak foto’s van de ruimte waarover je advies wilt ontvangen en meet de ruimte op. Vergeet niet om de ramen op te meten en de hoogte van het plafond
  • neem een geprinte plattegrond mee van de woonruimte en/of het hele huis
  • bepaal je budget

We wensen je veel plezier tijdens het interieuradvies!

Maximaal één interieurgesprek van een uur per huishouden. Vol = vol. Interieuradvies alleen voor particulieren. We geven geen interieuradvies aan bedrijven en/of over bedrijfsruimtes/kantoren.

Aanmelden

,00

Heb je een plattegrond van de ruimte? Neem deze dan geprint mee op de dag van de afspraak. Maak ook zoveel mogelijk foto’s van de ruimte vanuit verschillende hoeken en neem deze mee.

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws op woon- en interieurgebied, leuke en praktische tips ontvangen om je huis te stylen en altijd als eerste profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de Villa ArenA nieuwsbrief.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.