Wiens woonwens laat jij in vervulling gaan?

Wie gun jij een wooncheque t.w.v. 2.000 euro?

Natuurlijk biedt Villa ArenA met 50 woonwinkels onder één dak altijd de mooiste keuze om alle woonwensen in vervulling te laten gaan. Maar tijdens Woontober, de Oktober Woonmaand van Villa ArenA, kan je ervoor zorgen dat iemands woonwens echt in vervulling gaat. Wie gun jij een nieuwe bank, vloer, gordijnen, kunstwerk of bijvoorbeeld een vloerkleed? De meest originele woonwens wint de hoofdprijs: een wooncheque t.w.v. 2.000 euro! Villa ArenA vervult die woonwens!

Woon Wensen Wand

Gedurende de hele maand oktober nodigen we je uit jouw persoonlijke woonwens voor iemand anders te plaatsen op de speciale Woon Wensen Wand die op de begane grond van Villa ArenA staat. Voor de wand staat een counter met blanco woonwensen kaarten en stiften. Vul in, vermeld wie je de wooncheque gunt en motiveer je keuze. Plaats het kaartje op de wand en duimen maar!

Hoofdprijs: jouw woonwens voor iemand anders komt uit!

Een jury bestaande uit onze interieurontwerpers en enkele Villa ArenA-ondernemers selecteren na de maand oktober een serie van de meest originele of leuk omschreven/getekende woonwensen. Deze worden op de socials van Villa ArenA geplaatst en dan bepaalt het publiek welke woonwens in vervulling moet gaan namens Villa ArenA.

 

Actievoorwaarden:

  • – de actie loopt van 1 tot en met 31 oktober 2022.
  • – de winnaar wordt medio november gekozen. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar
  • – medewerkers van Villa ArenA en haar partners zijn uitgesloten van deelname
  • – de actie is uitsluitend geldig bij Villa ArenA Amsterdam
  • – één deelname per persoon
  • – de wooncheque is niet in te wisselen voor geld
  • – bij deelname aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief van Villa ArenA. Afmelding is op elk moment mogelijk via de afmeldlink in de nieuwsbrief
  • – op deze winactie zijn de Algemene Voorwaarden Winacties alsmede het Privacybeleid Villa ArenA van toepassing