header-inspiratie

Woontrends

Ben je benieuwd naar de laatste woontrends? Wil je weten wat hot en trendy is op dit moment?
 
Afgelopen jaar stond in het teken van de natuur en het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van underlayment in je interieur of marmer. Daarnaast waren materialen als koper, goud en zilver niet meer weg te denken.
 
Gelukkig veranderen woontrends niet zo snel als modetrends. Elk jaar je interieur helemaal over de kop gooien, is ook een beetje teveel van het goede. Dé woontrends voor 2016! Van poederachtige kleuren tot breisels en natuurlijke materialen, trendy in elk interieur.

Interieuradvies CoverEen beetje interieurliefhebber herkent het vast: de behoefte om regelmatig je inrichting te veranderen. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk, want na elke wissel- en schuifsessie voelt je huis weer helemaal als nieuw. 

Voor iedereen die toe is aan een frisse wind door het interieur heeft Villa ArenA in december iets leuks georganiseerd: gratis interieuradvies door professionele interieurstylisten.

 

 

industrieel wonenRauw en puur. Grof met een vleugje vintage. Stoer, maar ook sfeervol. We hebben het natuurlijk over een industrieel interieur. Industrieel wonen is al lang geen trend meer; het is een woonstijl waar steeds meer mensen voor kiezen. En dat begrijpen wij maar al te goed! 

We zijn he-le-maal weg van ruige materialen, grote meubelstukken en warme woonaccessoires. Villa ArenA heeft de industriële woonstijl uitgeroepen tot herfstthema van dit jaar en daarom wordt deze stijl in de folder, op de website én in de winkels extra uitgelicht.

natuur landelijkIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: natuur/landelijk.

De landelijke, natuurlijke stijl is een stoere woonstijl waarmee je de natuur in huis haalt. Kenmerkend voor de landelijke, natuurlijke stijl zijn de kleuren die je ook in de natuur kunt terug vinden. Denk hierbij aan zand, leem, grijs- en groentinten.

geleefd en stoerIn de winkels van Villa ArenA vind je verschillende woonstijlen, zo zijn er voor elke smaak en elk interieur wel mooie items te koop. Ik neem je graag mee door Villa ArenA om je de verschillende stijlen te laten zien. Dit keer: industrieel.

Een industriële woonstijl is stoer en kenmerkt zich door het gebruik van geleefde en stoere materialen. Hierbij kun je denken aan grof, onbewerkt hout, staal, beton en metaal.

De kleuren die bij deze woonstijl passen zijn grijs, zwart en legergroen met hier en daar een fel accent als vrolijke tegenhanger.

herfst1Of je nu nog even wilt nazomeren of juist al veel zin hebt in de herfst. De twee trends voor dit najaar kunnen zowel zomers als wat warmer worden uitgevoerd.

Voor een zomerse look hou je de basis lekker licht en wit, voor een warmere en intiemere sfeer ga je voor donker.

Dit keer twee trends: ‘Groen’ en ‘Natural’, die zowel los van elkaar, maar vooral ook samen heel goed kunnen werken in je interieur.