Woontober

Oktober Woonmaand

In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar.

Maar let op: in oktober maken we jouw bezoek aan Villa ArenA extra leuk. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis XL interieuradvies in (en ontvang ook nog eens een leuke goodiebag), profiteer van leuke acties, volg de shoproute van Elisah van Interior Junkie of doe mee aan een gratis workshop.

Er is meer! Doe jij in oktober in het weekend een aankoop* bij één van de woonwinkels, dan ontvang je 2 uur gratis parkeren!

Elk weekend en een deel van de herfstvakantie (donderdag en vrijdag) is er gratis gecertificeerde kinderopvang bij Villa Plezier.

Kortom: geen beter moment om Villa ArenA te bezoeken dan tijdens Woontober. Kom snel langs in de meest inspirerende woonmall van Nederland, shop jouw herfstproof interieur en geniet van een gezellig dagje woonwinkelen!

Bekijk hieronder het volledige Woontober programma.

Gratis parkeren voor elke betalende klant*

Elk weekend in oktober ontvangt elke betalende klant* 2 uur gratis parkeren. Minimale besteding: 25 euro bij de horeca of 100 euro in de winkels. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Heb je een aankoop gedaan? Meld je dan mét jouw aankoopbon bij onze host op de begane grond om jouw parkeerwaardekaarten in ontvangst te nemen.

Let op: om gebruik te kunnen maken van de parkeeractie heb je een uitrijkaart nodig. Kies bij het binnengaan van de parkeergarage bij de inrijconsole voor een uitrijkaart i.p.v. betalen met pinpas.

* bij minimale besteding van 25 euro in de horeca of 100 euro in de woonwinkels van Villa ArenA. Alleen geldig bij aankopen in een weekend in oktober 2022 (zaterdag 10.00-17.30 en zondag 11.00-17.00 uur). Op=op. Eénmaal gratis parkeren + cadeautje per huishouden.

Gratis XL stylingadvies

Je hebt besloten dat je een nieuwe badkamer wilt kopen, maar help, waar moet je beginnen? Hoe richt je een keuken in die past bij je interieur? Welke stijl krijgt je nieuwe slaapkamer? Welke materialen en kleuren wil je gebruiken voor je (nieuwe) woonkamer?

Elke zaterdag in oktober bieden de woonstylisten van Villa ArenA eerste hulp bij jouw zoektocht! In een persoonlijk advies van 1,5 uur helpen ze je (o.a. door het maken van een moodboard) op weg welke sfeer en stijl je neer wilt zetten en ontvang je handige tips bij het maken van keuzes. Zo ben je goed voorbereid om alles voor jouw ruimte aan te schaffen in één van de vele woonwinkels van Villa ArenA. Dit stylingadvies is geheel gratis. En dat is nog niet alles! Tijdens Woontober ontvang je na afloop een leuke goodiebag (1 per afspraak). Dit advies is alleen op afspraak.

Maak snel jouw afspraak

Gratis workshops

moodboard interieuradvies

Op elke zondag in oktober kun je een leuke workshop volgen. Deelname is geheel gratis en je mag jouw creatie natuurlijk mee naar huis nemen. Schrijf je snel in, want vol = vol!

Zondag 2 oktober: Creatief met servies 12.00 – 13.30 & 14.00 – 15.30 uur

Zondag 9 oktober: Macramé plantenhangers maken 12.00 – 13.30 & 14.00 – 15.30 uur

Zondag 16 oktober: Kussens maken van niet-herbruikbare stoffen 12.00 – 13.30 & 14.00 – 15.30 uur

Zondag 23 oktober: Moodboard maken 12.00 – 13.30 & 14.00 – 15.30 uur

Zondag 30 oktober: Duurzame slinger maken 12.00 – 13.30 & 14.00 – 15.30 uur

Kijk hier voor meer informatie

Gratis kinderopvang

Kinderen zijn ook tijdens Woontober van harte welkom bij Villa Plezier. Elke zaterdag en elke zondag én op donderdag en vrijdag in de herfstvakantie (20/21 & 27/28 oktober) spelen kinderen (overdag) onder verantwoorde en gecertificeerde begeleiding. Deze opvang is geheel gratis! Terwijl jij woonshopt, kunnen zij onbezorgd spelen. Doordeweeks kunnen kinderen onbegeleid spelen bij Villa Plezier.

Wie gun jij 2000 euro stoptegoed?

Wie gun jij een nieuwe bank, vloer, gordijnen, kunstwerk of bijvoorbeeld een vloerkleed? De meest originele woonwens wint de hoofdprijs: een wooncheque t.w.v. 2.000 euro! Villa ArenA vervult die woonwens!

Kijk hier voor meer informatie

Ontdek de nieuwste woontrends

Tijdens Woontober is er overal genoeg inspiratie te vinden. Onze interieurpleinen zijn door onze interieurstyliste voorzien van de nieuwste trends en natuurlijk vind je in al onze winkels de nieuwste collecties.

Shoproute Interior Junkie

Wil je weten wat de favoriete woonitems zijn van Elisah van Interior Junkie? Volg dan de door haar samengestelde shoproute langs de winkels van Villa ArenA.

Bekijk je hier de shoproute van Interior Junkie

Horeca

Hoofd vol, maag leeg. Kan gebeuren in de mooiste woonmall van Nederland. Zoveel indrukken, ideeën, keuzen, kleuren, materialen… maar gelukkig hebben we ook 5 grand cafés/ brasseries/restaurants. Hier wordt de woonshopper verwend.

Zien we je in oktober?