Oktober Woonmaand in Villa ArenA: een maand vol woonverrassingen!

In deze tijd van het jaar, waarin de dagen donkerder worden, de temperatuur daalt en we meer tijd in huis doorbrengen, is het voor veel mensen hét moment om met hun interieur aan de slag te gaan. Tijd om het in huis gezellig te maken. Bij Villa ArenA helpen we je graag om je huis najaarsproof te maken.

WOONTOBER: OKTOBER WOONMAAND
In oktober is het woonmaand bij Villa ArenA. Een maand vol woonverrassingen. De winkels van Villa ArenA presenteren hun nieuwste collecties en op de inspiratiepleinen vind je de leukste meubels en accessoires in de trends van dit najaar. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, plan een gratis XL interieuradvies in en profiteer van leuke acties in de winkels.

De geplande Woontober workshops en demonstraties zijn geannuleerd i.v.m. de aanvullende maatregelen inz. de bestrijding van het Covid-19 virus.

 

nude1
GRATIS XL-INTERIEURADVIES

Tijdens Woontober is het gratis interieuradvies specialer dan normaal. Het advies duurt maar liefst 1,5 uur i.p.v. 1 uur, je ontvangt een gratis parkeerkaart én een te gekke goodiebag. Boek snel jouw afspraak in, want vol = vol.

nude1
GRATIS KINDEROPVANG

Kinderen zijn ook tijdens Woontober van harte welkom bij Villa Plezier. Elke zaterdag en elke zondag én in de herfstvakantie spelen kinderen (overdag) onder verantwoorde en gecertificeerde begeleiding. Deze opvang is geheel gratis! Terwijl jij woonshopt, kunnen zij onbezorgd spelen. Doordeweeks kunnen kinderen onbegeleid spelen bij Villa Plezier.

nude1
ONTDEK DE NIEUWSTE WOONTRENDS

Tijdens Woontober is er overal genoeg inspiratie te vinden. In de bioscoop in Villa ArenA laten we je de grootste woon- en lifestyletrends voor 2021 zien. Onze interieurpleinen zijn door onze interieurstyliste voorzien van de nieuwste trends en natuurlijk vind je in al onze winkels de nieuwste collecties.

nude1
STYLE TO SUSTAIN: DUURZAME SHOPROUTE

Bij Villa ArenA vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Veel van onze winkels gebruiken bijvoorbeeld recyclede materialen. Benieuwd naar welke initiatieven er allemaal zijn? Volg dan de duurzame shoproute die we voor je hebben samengesteld.

nude1
BIED MEE OP DEZE BANK EN STEUN HET GOEDE DOEL!

Lederland en Villa ArenA komen in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Deze unieke 4-zits bank kan van jou zijn! Wat is jouw bod? De bank gaat naar de hoogste bieder en de opbrengst gaat VOLLEDIG naar het goede doel.

nude1
LAAT JE INSPIREREN

Tijdens Woontober is er overal genoeg inspiratie te vinden. Onze interieurpleinen zijn door onze interieurstyliste voorzien van de nieuwste trends en natuurlijk vind je in al onze winkels de nieuwste collecties.

 


Horeca
Hoofd vol, maag leeg. Kan gebeuren in de mooiste woonmall van Nederland. Zoveel indrukken, ideeën, keuzen, kleuren, materialen... maar gelukkig hebben we ook 5 grand cafés/ brasseries/restaurants. Hier wordt de woonshopper verwend.

Veiligheid
Villa ArenA is ruim opgezet waardoor onze woonmall genoeg ruimte biedt om iedereen goed te kunnen verspreiden en de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren. We nemen het advies van het RIVM en de overheid zeer serieus. Voor jouw en onze veiligheid adviseren we je bij jouw bezoek aan Villa ArenA een mondkapje te dragen. We vragen hiervoor je aandacht en begrip.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.