Moderne woonstijl

modern

Strakke lijnen, rechte vormen en luxe materialen, daar kenmerkt een moderne inrichting zich door. Houd jij van de rust en eenvoud van een strak interieur? Dan zit je bij Villa ArenA goed. Bij ons vind je alles, van meubels tot woonaccessoires, om jouw woning te voorzien van een modern interieur. Naast inspiratie ben je bij ons natuurlijk ook welkom voor advies. Kom dus snel langs bij de winkels van Villa ArenA en kijk je ogen uit. 


Gratis interieuradvies

We helpen je graag met persoonlijk advies! Elke zaterdag gratis interieuradvies in Villa ArenA.

MAAK AFSPRAAK
  • modern
  • modern
  • modern
  • modern
  • modern
  • modern
  • modern
    Een modern interieur is als een onbeschreven blad. Gebruik persoonlijke en opvallende accessoires en druk je eigen stempel op het interieur.

Tips voor een modern interieur

Een modern interieur is een beetje als een onbeschreven blad. Je kunt er alle kanten mee op. Juist door de basis strak en eenvoudig te houden, kun je je eigen stempel op een strak interieur zetten door persoonlijke of opvallende accessoires te gebruiken. Is deze woonstijl wat voor jou? We helpen je op weg met een aantal tips. 

• Creëer een ruimtelijk gevoel met strakke zichtlijnen

Een modern interieur straalt openheid en ruimtelijkheid uit. Dat gevoel creëer je door strakke zichtlijnen in je woning aan te brengen, waarbij je vrij van de ene kant van de ruimte naar de andere kant kunt kijken. Greeploze kasten en rechthoekige meubels helpen daar bijvoorbeeld bij. Wil je je laten adviseren hoe je jouw woning kunt inrichten om die moderne sfeer te bereiken? Je kunt bij ons terecht voor professioneel interieuradvies.

• Ga voor luxe, moderne materialen

Bij een moderne inrichting passen eigentijdse materialen, zoals chroom, aluminium, staal, leer en kunststof. Deze materialen geven je woning direct een luxe en strakke uitstraling. Perfect voor een strak interieur!

• Maak een modern interieur persoonlijk met een accentkleur

Kleuren die je veel ziet bij een modern interieur zijn zwart, wit, grijs en bruin. Door die basiskleuren te mixen met een accentkleur, maak je jouw woning echt helemaal eigen. Ga bijvoorbeeld voor rode of groene woonaccessoires om jouw strakke inrichting nét dat beetje extra te geven.

• Houd het strak, maar voorkom een kille sfeer

Strak en modern wil natuurlijk niet zeggen koud en kil. Combineer moderne materialen zoals staal en leer, daarom met zachter materiaal. Een hoogpolig vloerkleed bijvoorbeeld, is niet alleen lekker zacht en warm voor je voeten, je maakt je moderne interieur er ook direct wat zachter mee. En een dik houten tafelblad gecombineerd met stalen poten, geeft je huis net iets meer warmte.

Zoek je meer tips en inspiratie voor jouw moderne interieur? Neem eens een kijkje op ons interieurblog of kom langs voor gratis interieuradvies.

Modern interieur: je vindt het bij Villa ArenA

Is een modern interieur helemaal jouw ding? Kom langs voor inspiratie bij Villa ArenA! Met meer dan vijftig woonwinkels onder één dak is er genoeg te kiezen. De opstellingen die je bij ons vindt, geven je direct een idee hoe die strakke inrichting in jouw woning kan passen. Met ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheid is een bezoekje aan Villa ArenA zo gepland!


Lees verder over de moderne stijl in onze blog


Bekijk andere stijlen