Op maandag 2 januari start de winter SALE en is het door de hoge kortingen bijzonder voordelig woonshoppen in Villa ArenA. Maar er is meer! Kom langs in het magisch Woon Wonderland van onze woonmall, speel het spannende spel Kraak De Kluis en maak kans op mooie woonprijzen.

Geniet van gratis warme chocomelk in de gezellige winterstube en laat je kinderen kennismaken & op de foto gaan met bekende helden als Pikachu, Angry Birds en de Minions. Vanaf 2 t/m 6 januari worden volwassenen bovendien getrakteerd op een heerlijke, gratis stoelmassage door ons wellness-team. Hieronder lees je het uitgebreide programma of klik hier om onze SALE-folder online te bekijken.

GRATIS INTERIEURADVIES

2 t/m 6 jan.
Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Dan ben je bij onze inspiratiespot aan het juiste adres. Onze professionele interieurontwerpers weten waarover ze praten en leveren altijd maatwerk. Villa ArenA biedt je persoonlijk advies op gebied van interieurontwerp, styling, kleur en licht. Ontvang direct je ontwerp in de vorm van een even inspirerend als praktisch shopping-moodboard! Schrijf je hier in.

champagne dec2016

KOM PROOSTEN OP HET NIEUWE JAAR

Het belooft een mooie tijd boordevol woonvoordeel en feestelijke events te worden. Graag proosten we met onze gasten op een gelukkig & gezond 2017. Op 7 en 8 januari staat voor iedere bezoeker een gratis glas bruisende champagne klaar. Kom je ook?

GRATIS STOELMASSAGE DOOR HET WELLNESS-TEAM

Kun jij tijdens het woonshoppen wel wat ontspanning gebruiken? Kom dan langs bij het wellness-team in het atrium. Tijdens de heerlijke, gratis stoelmassage kun je relaxen en volop energie opdoen!

KIDS ONTMOETEN HUN BEKENDE HELDEN PIKACHU, ANGRY BIRDS en de MINIONS

Hoe leuk is dit! Kids kunnen hun favoriete striphelden Pikachu, Angry Birds en de Minions in het echt ontmoeten. Natuurlijk gaan ze graag met je op de foto en maken ze ondertussen een gezellig praatje.

kraak small

KRAAK DE KLUIS

t/m 6 jan.
Iedere bezoeker maakt kans op één van de honderden woonprijzen. Hoe? Door onze Kluis te Kraken! Je ontvangt bij binnenkomst een kaartje dat je kunt scannen in de kluis. Gaat ie open? Dan is die fijne woonprijs voor jou. Blijft ie dicht? Dan ding je alsnog mee naar de aantrekkelijke hoofdprijs die op 7 januari wordt getrokken. Vul hiervoor het scankaartje aan de achterzijde in en lever deze in.

GRATIS CHOCOMELK IN DE WINTERSTUBE

t/m 6 jan.
Even pauze? Kom dan uitrusten in de gezellige winterstube. We trakteren op gratis warme chocomelk.

VILLA KINDERIJSPARADIJS

2, 3, 5, 6 jan.
Waanzinnig veel winterpret en allerlei leuke spelletjes voor de kinderen.

UTOPIA PRESENTATOR GERT-JAN

 31 dec. t/m 6 jan. van 14.00 tot 18.00 uur
Gert-Jan, bij iedereen bekend van Utopia, draait elke dag de leukste liedjes en begeleidt op wervelende manier het Kraak de Kluis-spel!

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.