Tulp Keuken

Tulp Keuken
Johan Cruijff Boulevard 110 (2e etage)
1101 DJ Amsterdam
020-5675420
tulpamsterdam@keukengroep.nl
www.tulpkeukens.nl

Tulp maakt topdesign keukens voor iedereen betaalbaar. Bij ons koopt u uw keuken namelijk rechtstreeks uit eigen fabriek. Het resultaat is een gedegen Hollands kwaliteitsproduct dat met vakmanschap in onze fabriek in Rijssen is vervaardigd. Op de eerste plaats is dat aantrekkelijk voor de prijs en ten tweede geeft u dat een extra stukje zekerheid. Daarnaast maakt Tulp uitsluitend keukens volgens individueel ontwerp.

Omdat iedereen specifieke eisen stelt, krijgt u bij ons persoonlijke aandacht zodat we met behulp van uw wensenpakket een unieke keuken voor uw inrichting kunnen creëren. Bovenal tegen een aantrekkelijke prijs voor uitstekende kwaliteit. Een keuken weerspiegelt immers uw persoonlijkheid en is al lang niet meer de hoek waar je even het eten klaarmaakt.
Om een goed idee te krijgen van de diverse mogelijkheden, wordt er in de showroom een groot aantal keukens getoond. U bent dan ook van harte welkom om gewoon eens rond te kijken en u te laten inspireren. Thuis alvast keukeninspiratie op doen? Vraag ons magazine aan op www.tulpkeukens.nl

Villa ArenA