Totaalbed - Pocketveer matras Alpina Latex

Totaalbed

Pocketveer matras Alpina Latex

Alpina is een robuuste pocketveer matras van topkwaliteit. Met 510 pocketveren per vierkante meter en 7 comfortzones biedt Alpina puur slaapcomfort. Het 25 centimeter dikke matras bevat aan beide zijden een afdeklaag van 2,5 centimeter HR 40 koudschuim. Koudschuim vormt zich makkelijk naar het lichaam en is voor ieder lichaamstype geschikt. Het staat bekend om zijn ventilerende eigenschappen. Ook de tyk gevuld met 400 gram climawatt draagt bij aan een uitstekende ventilatie. Pocketveer matras Alpina is bovendien anti-allergisch.

Het unieke aan dit matras is de verwisselbare inside topper. Een 5 cm dik Latex topmatras voor extra comfort. Latex vormt zich naar het lichaam en staat bekend om zijn hygiënische eigenschappen. De verwisselbare topper kan eenvoudig gelucht, omgedraaid en eventueel vervangen worden voor een ander topmatras.

Van € 899,00 Voor € 499,00

Over Totaalbed

Fris en uitgeslapen beginnen aan een nieuwe dag!

Bekijk onze nieuwste folder hier, De folder is geldig van 14 t/m 20 oktober.
Onze medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies en een lekker kopje koffie. Je bent van harte welkom bij totaalBED Amsterdam

Het familiebedrijf totaalBED maakt het mogelijk. Door de beste kwaliteit te koppelen aan huismerkprijzen en een deskundige service. Onze bekwame medewerkers bieden je een slaapadvies op maat. Profiteer van een ideale nachtrust. Ontdek onze actuele collectie boxspringsmatrassenledikantenkastenbijmeubelen en trendy accessoires, zoals beddengoed in onze winkels.

Villa ArenA