Tempur Store - Duet Bedcollectie

Tempur Store

Duet Bedcollectie

Alle bedden op de foto's zijn gratis bij aankoop van twee matrassen naar keuze en twee elektrisch verstelbare bedbodems.
het gaat om de Flex Design Bedcollectie, de Duet Bedcollectie en de Prestige Bedcollectie.

 

Over Tempur Store

Een gezonde nachtrust begint met Tempur met Tempur behoren rug- en nekproblemen tot het verleden. Een assortiment om bij weg te dromen.

De matrassen en kussens van TEMPUR zijn voorzien van unieke drukverlagende eigenschappen. De matrassen bestaan uit een drukverlagende bovenlaag van TEMPUR materiaal met daaronder een drukverdelende ondersteuningslaag ‘high resilience polyurethaan’-schuim. Doordat de matrassen in verschillende diktes en uitvoeringen verkrijgbaar zijn is er voor ieder wat wils. Elk matras geeft u daar waar nodig ondersteuning. U voelt zich helemaal gewichtloos en slaapt als nooit tevoren.

Naast matrassen heeft TEMPUR verschillende hoofdkussens in haar assortiment. Alle kussens zijn op een speciale manier vormgegeven zodat de nek- en schouderspieren in een volledig ontspannen houding kunnen rusten. Welk kussen het meest geschikt is voor u hangt af van uw slaapgewoonte(n) en eventuele klachten.

De elektrisch verstelbare bedbodems maken het ideale slaapplaatje compleet. De veerelementen en schotels zijn per ligzone individueel instelbaar en zorgen voor een optimale werking van het matras en hoofdkussen. Welterusten….!

Villa ArenA