Kabana - Ora design stoel

Kabana

Ora design stoel

Stoel Ora van hoge design en leder afwerking. Je kan wel zegen duur, maar deze stoel straalt met zijn elegantie en kwaliteit. Stoel word in Nederland gemaakt en bied mogelijkheid om verschillende leder soorten op te doen. Toch als je geen leder liefhebber bent dan kan Kabana design zorgen dat de stoel word geleverd in stof. Constructie van de stoel is van staal gemaakt en zorg dat je nooit door de stoel gaat zakken. Wil je geen stalen zwarte zijkanten, dan kunnen wij zorgen dat je de stoel in RVS uitvoering krijgt. 

Over Kabana

Een van de leuke dingen van Kabana design is dat er zoveel verschillende mensen komen die bijna allemaal iets kunnen vinden wat in hun interieur past, ook wat prijs betreft. Bij Kabana staan  diverse meubelen door elkaar. De laatste trend bij Kabana is maatwerk in massief Europese hout.

Door dit nieuwe concept biedt Kabana u de mogelijkheid aan uw eigen kast ,tafel of keuken  te ontwerpen. U bent geheel vrij in de keuze van het model, de afmeting, indeling en houtsoort. Kabana gebruikt massief Europese houtsoorten voor het maken van kasten, dressoirs en tafels. Roestvrijstaal kan gecombineerd worden met hout. Kabana is trendsetter voor wat betreft het  gebruik van hout. Hier kunt u terecht voor uw meubelen in oud eikenhout dit hout is tussen de 200 à 700 jaar oud. Kabana heeft een eigen designlijn en werkt samen met meer dan 8 verschillende bedrijven die op elke gewenste maat kunnen leveren.

Verder kunt u hier verschillende modellen zitbanken, eetkamerstoelen en kleinmeubelen vinden. Voor de zitmeubelen kunt u altijd kiezen tussen verschillende maten, veel stoffen en kleuren. Dus een witte 3-zitsbank kan ook in een 2,5-zitsbank rood geleverd worden. Het grootste deel van onze banken, stoelen en fauteuils wordt in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op.

Villa ArenA