Kabana - Alex design stoel

Kabana

Alex design stoel

Eetkamer stoel Alex is product die in Nederland word gemaakt. Zoek je een stoel met hoge kwaliteit met een houten poot, dan heb je die gevonden. Leder Toledo zorgt dat deze stoel zeker lang mee gaat. Constructie van de stoel is gemaakt van staal. Deze design stoel van Kabana design kan niet inzakken. Maar heb je toch een ander poot nodig, dat kan ook. Deze Alex design stoel kan geleverd worden in rvs of stalen zwarte poot. Vilt doppen kunnen ook geplaatst worden dan heb je stoel die je makkelijk laat geladen over je harde vloer. Is dat nog niet genoeg dan kan je nog een transparante wiel onder zetten.  

Over Kabana

Een van de leuke dingen van Kabana design is dat er zoveel verschillende mensen komen die bijna allemaal iets kunnen vinden wat in hun interieur past, ook wat prijs betreft. Bij Kabana staan  diverse meubelen door elkaar. De laatste trend bij Kabana is maatwerk in massief Europese hout.

Door dit nieuwe concept biedt Kabana u de mogelijkheid aan uw eigen kast ,tafel of keuken  te ontwerpen. U bent geheel vrij in de keuze van het model, de afmeting, indeling en houtsoort. Kabana gebruikt massief Europese houtsoorten voor het maken van kasten, dressoirs en tafels. Roestvrijstaal kan gecombineerd worden met hout. Kabana is trendsetter voor wat betreft het  gebruik van hout. Hier kunt u terecht voor uw meubelen in oud eikenhout dit hout is tussen de 200 à 700 jaar oud. Kabana heeft een eigen designlijn en werkt samen met meer dan 8 verschillende bedrijven die op elke gewenste maat kunnen leveren.

Verder kunt u hier verschillende modellen zitbanken, eetkamerstoelen en kleinmeubelen vinden. Voor de zitmeubelen kunt u altijd kiezen tussen verschillende maten, veel stoffen en kleuren. Dus een witte 3-zitsbank kan ook in een 2,5-zitsbank rood geleverd worden. Het grootste deel van onze banken, stoelen en fauteuils wordt in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op.

Villa ArenA