Houweling Interieur - Piazza hoekbank

Houweling Interieur

Piazza hoekbank

Eigentijdse strakke hoekbank met luxe uitstraling. In vele stoffen leverbaar. Speciaal aan deze bank zijn de subtiele Italiaanse bies en de grote lounge elementen. Helemaal zelf in te delen en aan te passen. Prijs zoals afgebeeld als showroommodel. Ook in spiegelbeeld mogelijk.

Van € 5.784,00 Voor € 3.950,00

Over Houweling Interieur

Een eigen stijl die kan worden omschreven als eigentijds, eigenzinnig en een beetje eigenwijs. Houweling Interieur is interieurspecialist sinds 1977 en altijd meegegaan met de tijd. De winkel is nog een echte belevenis en daarom de moeite waard om te komen bekijken evenals het fijne team interieuradviseurs die graag de tijd nemen om jou als klant een eerlijk advies te geven en mee te denken.

De combinatie van een eigen collectie unieke meubelen uit binnen- en buitenland én onderscheidende meubelmerken als Olta, Mintjens, Passe Partout, Fama of Schuitema Furniture is de sleutel van het succes. De hele winkel straalt klasse uit en ook de mooie accessoires onderstrepen de eigen visie op sfeer en stijl. Houweling Interieur zorgt met een leuk team enthousiaste mensen dat u goed geadviseerd wordt, het netjes wordt afgeleverd en een goede service.

Villa ArenA