Grand Café 3&20 - Grand Cafe 3&20

Grand Café 3&20

Grand Cafe 3&20

Zodra u Grand Cafe 3&20 binnenkomt bevindt u zich in Mediteraanse sferen. De geur van verse kruiden komt u tegemoet. Elk gerecht wordt met dageverse producten en met passie voor u bereid in onze open keuken.  Met onze veelzijdige kaart is er altijd een gerecht naar uw smaak. Van panini tot pizza en van salade tot heerlijke belegde broodjes. Ook kunt u genieten van een heerlijke latte macchiato met vers gemaakte cheese cake.

Lunch kaart

 

Over Grand Café 3&20

Alle eet- en drinkgelegenheden in Villa ArenA zijn in navolging van de nieuwe richtlijnen van het RIVM i.v.m. de aanpak van het coronavirus tot en met maandag 6 april gesloten.

GrandCafe 3en20 heeft onlangs een restyling ondergaan .

Zodra u Grand Café 3en20 binnenkomt bevindt u zich in Italiaanse sferen. De geur van verse kruiden komt u tegemoet. Elk gerecht wordt met dagverse producten en met passie voor u bereid in onze oen keuken. Met onze veelzijdige kaart is er altijd een gerecht naar uw smaak.
Van panini tot pizza en van salade tot heerlijk vers belegd broodje. Ook kunt u genieten van een heerlijk latte macchiato met vers gemaakte cheese cake.
 

Lunchkaart (pdf)

Villa ArenA