Grand Café 3&20 - Grand Cafe 3&20

Grand Café 3&20

Grand Cafe 3&20

Zodra u Grand Cafe 3&20 binnenkomt bevindt u zich in Mediteraanse sferen. De geur van verse kruiden komt u tegemoet. Elk gerecht wordt met dageverse producten en met passie voor u bereid in onze open keuken.  Met onze veelzijdige kaart is er altijd een gerecht naar uw smaak. Van panini tot pizza en van salade tot heerlijke belegde broodjes. Ook kunt u genieten van een heerlijke latte macchiato met vers gemaakte cheese cake.

Lunch kaart

 

Over Grand Café 3&20

Onze horeca is (deels) geopend voor take-away. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Grand Café 3&20 staat voor Puur Hollands genieten met een glimlach. Midden op de altijd bruisende Johan Cruijff Boulevard naast Villa ArenA ligt Grand Café 3&20.

Goed bereikbaar met auto en OV en de ideale uitvalsbasis voor lunch, diner, borrel of zakelijk event.

Op het menu vind je voor ieder wat wils. Van de lekkerste broodjes tot de heerlijkste pannenkoeken. Natuurlijk met liefde bereid door onze Chef. Zelfs aan de kleintjes hebben wij gedacht en er is keuze uit diverse kindermenu’s. Alle gerechten worden altijd geserveerd met een gratis glimlach.

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje, vergaderingen of feest vraag gerust naar onze mogelijkheden. Stuur een mail naar: i.holzmann@vermaatgroep.nl
 

Lunchkaart (pdf)

Villa ArenA