Decokay van Wees - PIP Wallpaper III

Decokay van Wees

PIP Wallpaper III

Na de twee eerdere succesvolle collecties is dit alweer het derde behangboek dat Eijffinger in nauwe samenwerking met Pip Studio heeft ontwikkeld. Naast behang per rol van 53cm bij 10 meter bestaat deze collectie uit wallpowers tot een maatvoering...

Over Decokay van Wees

Decokay van Wees is al meer dan 100 jaar dé speciaalzaak op het gebied van zonwering, gordijnen, behang, vloerbedekking en verf. Wij hebben alle bekende merken voor uw interieur, gepresenteerd in een sfeervolle winkel.

Naast deze bekende merken hebben wij voor alle productgroepen ook ons huismerk DECOKAY DESIGN. U kunt dus met elk budget bij ons slagen.

In onze winkel staat een professioneel team voor u klaar: van onze verkoopmedewerkers die alles van styling, kleur en trends weten tot en met onze monteurs en behangers die al onze producten desgewenst voor u installeren. Als vanzelfsprekende service komen wij altijd gratis thuis bij u opmeten.

Natuurlijk wilt u uw huis naar eigen smaak inrichten. Uw visie, uw woonwensen: u ziet ze al voor u. Maar hoe realiseer je die lifestyle? Het liefst binnen een bepaald budget maar wel met bijna onbeperkte mogelijkheden? Het antwoord: Decokay van Wees!

Villa ArenA