De Tafelaar Woonwinkel - AAA Cuba Intense bank, geselecteerd door Soof's Interieur

De Tafelaar Woonwinkel

AAA Cuba Intense bank, geselecteerd door Soof's Interieur

Cuba Intense 3-zits bank  is op de foto zichtbaar in een mooie vintage leer Twilight, kleur Elephant. De Cuba Intense is verkrijgbaar als longchair, ottoman, hoekbank of zelf samen te stellen uit de elementen. In veel verschillende leer- en stofsoorten te bestellen. Deze bank is geselecteerd door Soof's Interieur | www.soofsinterieur.nl .Kom gezellig naar onze winkel om alles te bekijken. Wij helpen je graag en denken graag in een advies. Koffie en thee staan klaar. Tot snel, Tafelaar Team

Over De Tafelaar Woonwinkel

De Tafelaar biedt u een sfeervolle en uitgebreide meubelcollectie met tafels en banken, stoelen (ook chaise longue en love seats) in stof en leer, allerlei soorten kasten, lampen en decoratieobjecten. Daarnaast is De Tafelaar sinds 1997 ook uw leverancier van tafels en kasten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Tafel of kast op maat gemaakt?
Kunt u niet de tafel of kast vinden waarnaar u op zoekt bent? Dan biedt De Tafelaar u de uitkomst! Onze maatwerk tafels en kasten worden in alle houtsoorten en kleuren op maat gemaakt. Wij maken samen met u een tekening geheel afgestemd op uw wensen. Met deze tekening krijgt u een goede voorstelling van de kast of tafel.

Wij hebben sinds kort ook een website waarop u direct een bestelling kunt plaatsen. Neem een kijkje op onze site. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel op de begane grond van woonmall Villa ArenA. Wij serveren u graag een kopje koffie terwijl u op uw gemak kunt rondkijken.

Villa ArenA