Booven

Booven
Johan Cruijff Boulevard 146 (2e etage)
1101 DJ Amsterdam
020-3659681
lhcbijl@Booven.nl
booven.nl

Let op: Indien je restaurant Booven wilt bezoeken, dan dien je vooraf te reserveren i.v.m. RIVM-richtlijnen. Reserveren kan telefonisch via 020-3659681 of direct aan de deur indien je Villa ArenA bezoekt.

Booven is hét adres voor uw lunch op een lekkere, gezonde en verantwoorde wijze. Met de gratis WIFI is Booven tevens geschikt voor de zakelijke klant.

Booven Villa ArenA is gevestigd in het meest markante bouwwerk in woonmall Villa ArenA. Het groene gebouw zweeft als ware tussen de verdiepingen. Bij Booven Villa ArenA wordt bediend door een enthousiast team en wij heetten u dan ook van harte welkom voor een kop heerlijke bonen koffie of een ovenheerlijk broodje.

Bij Booven spelen wij, met ons omvangrijke assortiment, goed in op de behoefte van de gast aan een gezond en verantwoord ontbijt of lunch. Ons assortiment bestaat uit vers afgebakken en ter plekke belegde broodjes, panini’s, warme snacks, verse sappen en smoothies, maaltijdsalades en lekkernijen voor bij een kop heerlijke bonen koffie.

Booven Villa ArenA heeft 54 zitplaatsen en is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur 17:00 uur. Op maandagen zijn wij open van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zondagen van 11:00 uur tot 16:30 uur.
Graag tot snel!

Villa ArenA