Wintermaanden

kerstshoppen in villa arena

Niet alleen thuis maak je het warm en gezellig, ook onze woonmall is deze maanden extra mooi versierd. In de kerstvakantie zorgen we voor nog meer kerstgevoel en kun je zomaar de kerstman of een ander magisch figuur tegen het lijf lopen. Niet te missen is de Villa ArenA Express die jong en oud rondrijdt! Of maak een leuke kerstfoto bij één van onze selfiespots. Het shoppen maken we zo aangenaam mogelijk met gratis interieuradvies én gratis gecertificeerde kinderopvang. 

Laat je verwonderen, inspireren en vermaken in de grootste overdekte woonmall van Nederland.

Hieronder vind je het complete programma.

Gratis interieuradvies

Heb je een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt? Of juist een blanco vel? Elke zaterdag en in de kerstvakantie geeft onze professionele interieurstyliste Dorien gratis interieuradvies. In een persoonlijk advies helpt ze je op weg en ontvang je handige tips op het gebied van interieurontwerp, styling, kleur en licht. Dit stylingadvies is geheel gratis en alleen op afspraak.

Maak snel jouw afspraak.

Woonshoppen in de kerstvakantie

Laat die kerstkriebels maar komen! Tweede Kerstdag en aansluitend in de kerstvakantie (tot en met zondag 9 januari) staat Villa ArenA bol van gezellig entertainment. Natuurlijk is de kerstman aanwezig, hebben we muziek en animaties en kun je je rond laten rijden in de Villa ArenA Express.

Uiteraard doen er samen met de winkeliers alles aan om jouw bezoek aan Villa ArenA ook tijdens de kerstvakantie zo veilig mogelijk te maken.

Openingstijden

Kijk hier voor de speciale openingstijden tijdens de feestdagen.

Win-actie

In Villa ArenA hebben we twee superleuke fotospots waar je een kerstfoto kunt maken: onze 8 meter hoge kerstboom met arreslee en een aaibaar rendier. Maak een foto bij één van deze selfiespots en maak kans op shoptegoed! Lees hier hoe je meedoet.

Gratis kinderopvang

Kinderen zijn van harte welkom bij Villa Plezier. Elke zaterdag en elke zondag én in de kerstvakantie spelen kinderen onder verantwoorde en gecertificeerde begeleiding. Deze opvang is geheel gratis! Terwijl jij woonshopt, kunnen zij onbezorgd spelen.

 

* Decorations designed by Globall Concept