XOOON - Perugia hoekbank

XOOON - Perugia hoekbank

Door de ruime stoffencollectie kun je dit model een fijne zachte of juist een stoere grove uitstraling geven. De zitkussens zijn gevuld met een hoogwaardig HR-schuim in combinatie met eenden- en ganzenveren met siliconen, wat voor een zeer comfortabele zit zorgt. Kom langs in onze showroom en vraag naar de vele mogelijkheden. Getoonde prijs is vanaf prijs.

Nu voor 1.399,-

Over XOOON

XOOON

In 2014 geopend in Villa ArenA, het ademt meubels en het is eigenlijk meer dan één winkel. We bieden de bezoeker het kijk- en shoppingplezier van drie hyper-actuele woonmerken: XOOON, Henders & Hazel en IN.House. Daar moet je gewoon naar toe.

De positieve én-én filosofie is ook terug te vinden in de collectie van de winkel. Behalve het betaalbare design van XOOON, is er voor bezoekers ook een uitgebreide sfeervolle collectie van Henders & Hazel. De collectie van IN.House, sterk in maatwerk en zitcomfort, maakt het geheel compleet.

Meer van XOOON

50 WOONWINKELS ONDER EEN DAK

Villa ArenA © 2017

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten