X2O

x2o

Bij X²O vind je de badkamer die je aan iedereen wil laten zien! De showroom in Villa ArenA heeft een oppervlakte van maar liefst 1900m² en biedt je tonnen badkamerinspiratie. Van vrijstaande baden over inloopdouches tot badkamermeubelsets en een uitgebreid assortiment aan kranen, radiatoren, toiletten en spiegels. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de hedendaagse, trendy badkamer. Vaste waarden als Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch ontbreken dan ook niet in deze collectie.

In de winkel krijg je een voorsmaakje van hoe de badkamer er bij jou thuis zou kunnen uitzien. X²O werkte 90 realistische interieurs uit om je te inspireren. Raak je er niet helemaal wijs uit? Dan staan een heleboel badkameradviseurs klaar om je vragen te beantwoorden. Zij gidsen je zonder problemen door het grote assortiment badkamerproducten en geven je handige tips voor jouw toekomstige badkamer.

Installeren doe je vervolgens eenvoudig zelf of je doet beroep op een professionele vakman in je buurt. Bovendien krijg je op je X²O aankopen tot 8 jaar garantie. Benieuwd naar wat de badkamerwinkel in Amsterdam voor jou in petto heeft? Kom dan gerust langs in de showroom en ontdek het ruime assortiment!


Bekijk andere