X²O Badkamers

x2o

 

Bij X²O Badkamers vind je de badkamer die je aan iedereen wil laten zien! De showroom in Villa ArenA heeft een oppervlakte van maar liefst 1.900m² met tot 90 badkameropstellingen vol badkamerinspiratie. Van vrijstaande baden en inloopdouches tot badkamermeubelsets en een uitgebreid assortiment aan kranen, toiletten en spiegels. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw droombadkamer. Bij ons vind je A-labels als Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch en andere diverse merken die exclusief bij X²O Badkamers verkrijgbaar zijn.

 

In de showroom krijg je een voorproefje van hoe de badkamer er bij jou thuis zou kunnen uitzien. Met behulp van de realistische badkameropstellingen en onze gepassioneerde en gespecialiseerde badkameradviseurs zorgen we er samen voor dat je voor méér badkamer kan gaan dat je ooit had durven dromen. Onze adviseurs gidsen je zonder problemen door het grote assortiment en geven je handige tips voor jouw nieuwe badkamer.

 

Het installeren kun je eenvoudig zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een beroep doen op een professionele vakman bij jou in de buurt. Bovendien krijg je op je X²O aankopen tot 8 jaar garantie. Benieuwd naar wat de showroom in Amsterdam voor jou in petto heeft? Kom dan gerust langs in de showroom en ontdek het ruime assortiment!

 

In de maand juni is het feest

Wie 50 showrooms heeft, trakteert! Ontvang deze maand €50 korting bij elke €500 en maak kans op 1 van de 50 gratis badkamers! Onder andere in de winkel in woonmall Villa ArenA en op x2o.nl.

 

 


Bekijk andere