Woonkamer: Tafels

Aan tafel beleven mensen de fijnste momenten met elkaar, daarom noemen we een eettafel soms ook wel een leeftafel. Een mooie eettafel met bijpassende stoelen is de karakteristieke blikvanger van de eetkamer of woonkamer. Een grote tafel nodigt iedereen uit om aan te schuiven en samen te genieten: van een diner of van een gezelschapsspel.

Aan een eettafel wordt dus veel meer gedaan dan eten alleen. Het is vaak een centraal punt in het interieur. Ook voor familiefeestjes, borrels en verjaardagen. Bovendien werken en studeren veel mensen aan de (eet)tafel en maken de kids er hun huiswerk. 

Omdat de tafel het meest gebruikte meubel in het interieur is, tref je bij Woonmall Villa ArenA een eindeloos groot en veelzijdig aanbod. In onze woonwinkels vind je eettafels, salontafels, boomstamtafels, bartafels en op maat gemaakte tafels. Wat voor tafel past in jouw interieur? Laat je gratis adviseren door onze interieurstylistes!

We hebben tafels in alle denkbare stijlen zoals; design, retro, landelijk, industrieel, vintage en barok. In alle soorten hout, metaal, glas, kunststof en een combinatie daarvan. Voor sommige tafels zijn er losse verlengbladen. Verlengbladen vormen een gemakkelijke en praktische oplossing wanneer je gasten ontvangt en je tijdelijk extra plaatsen aan tafel nodig hebt.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of Villa ArenA heeft het. Om je goed te helpen oriënteren, geven we hieronder een verkort overzicht van het beschikbare assortiment. Voor het totale aanbod kom je naar Villa ArenA.