Woonkamer: Stoelen

Als je een nieuwe stoel of fauteuil voor je woonkamer of interieur zoekt, dan kun je bij Woonmall Villa ArenA uit honderden verschillende soorten kiezen. Van stoelen voor bij de eettafel tot een comfortabele relaxfauteuil voor in je woonkamer. Welke stoel jou het meeste aanspreekt heeft vooral te maken met je eigen smaak en waar je de stoel voor wilt gebruiken.

Over smaak valt niet te twisten en daarom is het uitzoeken van stoelen een persoonlijke kwestie. Er zijn bovendien details die essentieel zijn bij het uitkiezen van je stoelen. Armleuningen bijvoorbeeld. Voor sommige mensen is het een absolute must om op een stoel met leuningen te zitten, terwijl anderen dit onhandig vinden als ze aan tafel willen eten of knutselen. 

Bij het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen is het raadzaam om twee aspecten goed in gedachten te houden. Ten eerste moet de stoel comfortabel zijn en ten tweede moet de stoel stijlvol zijn en passen in je interieur. Comfortabel, want aan de eettafel zitten mensen lekker te eten en wordt er soms lang nagetafeld. Vaak zitten mensen ook te werken aan de eettafel. Stijlvol, want iedereen vindt een aantrekkelijke eethoek belangrijk voor zichzelf en voor de gasten.

Bij Villa ArenA vind je een enorme verscheidenheid aan stijlen, materialen, kleuren en merken eetkamerstoelen. De winkels helpen je graag om de stoel te vinden die het beste past in jouw woonwensenpakket. 

De hoogte van de (eetkamer)tafel en de zithoogte van de bijpassende stoelen moeten perfect op elkaar afgestemd zijn en om voor een comfortabele houding te zorgen. Niets is vervelender dan als je benen gaan slapen na een tijdje zitten of dat je rug zeer gaat doen. Ook je benen moeten niet gaan knellen onder het tafelblad. Zorg voordat je naar Villa ArenA komt dat je de hoogtes en breedtes goed opgemeten hebt.

Bepaal de grootte van de eetkamer, de ruimte rondom de tafel en de beschikbare ruimte tussen de tafelpoten. Hoeveel stoelen wil je aan de tafel hebben? Hoe breed kan een stoel zijn? Dit zijn allemaal punten waarmee je rekening moet houden en waarbij de woonadviseurs in de winkels van Villa ArenA een goede begeleiding bieden.

Ben je op zoek naar een nieuwe fauteuil? Deze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo zijn er loungefauteuils, relaxfauteuils, werkstoelen, comfortabele stoelen en ligstoelen. Bij Villa ArenA heb je een ruime keuze uit topmodellen en -merken. Fauteuils die op dit moment passen in de huidige woontrends worden gekenmerkt door een strakke vormgeving en een vintage uitstraling.

Wat de actuele woontrends ook zijn, iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur voor stijl. Jouw stoel moet passen bij jouw interieur. De collecties in de winkels van Villa ArenA zijn om die reden juist heel divers, zodat je altijd een fauteuil vindt die bij jouw woning past. Ben jij benieuwd naar wat écht bij jou past? Vraag gratis advies aan onze interieurstylistes en doe inspiratie op!