Superkeukens

Superkeukens
Arena Boulevard 70
1101 DJ Amsterdam
T: 020-4526723
amsterdam@superkeukens.nl
www.superkeukensamsterdam.nl

Facebook Twitter

In de prachtige Woonmall Villa ArenA in Amsterdam is Superkeukens gevestigd op de eerste verdieping.

Superkeukens onderscheidt zich van andere keukenaanbieders in hetzelfde segment door een gevarieerd en uitgebreid aanbod van Duitse keukenmerken, uitstekende service en korte levertijd. Zo bieden wij onder meer kwalitatief hoogwaardige natuursteen- en kunststof werkbladen en A-merk keukenapparatuur. Tevens kunnen wij er zorg voor dragen dat uw keuken door uitstekende monteurs wordt gemonteerd.

Wij ontwerpen, samen met u, de keuken waar u van droomt. Met behulp van ons unieke 3D-tekenprogramma ziet u het resultaat direct op een groot LCD scherm. Hierdoor zijn eventuele aanpassingen ook makkelijk gedaan en kunnen wij meerdere ontwerpen voor u maken. Tijdens het gesprek krijgt u de prijs, deze wordt niet nagezonden zoals dat bij veel keukenzaken gebeurt. Onderhandelen is bij ons dan ook niet nodig omdat u direct de beste prijsaanbieding krijgt.

Genoeg redenen om eens een kijkje te nemen in ons filiaal te Amsterdam voor een deskundig keukenadvies op maat. Wij raden u aan een afspraak te maken zodat u ervan verzekerd bent dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat. Een afspraak maken kan elke dag en hiervoor kunt u bellen 020-4526723
Wij raden u aan nog even een kijkje te nemen op www.superkeukensamsterdam.nl, waar u meer informatie over ons, onze producten en de showroom vindt.

Graag tot ziens bij Superkeukens Amsterdam. Vergeet u de afmetingen van de keuken niet mee te nemen?