Henders en Hazel

Henders en Hazel
Arena Boulevard 68
1101 DJ Amsterdam
T: 020-7051370
info@newfurniturecompany.nl
www.hendersandhazel.nl

In onze samenleving van vandaag, vaak met veel drukte, haast en overvolle agenda’s, is ruimte maken voor ontspanning een must. Ontspannen lukt je natuurlijk het best als jouw leefruimte ook jouw persoonlijke sfeer uitademt. Daar waar jouw voorkeur van “Lifestyle” het best tot zijn recht komt. Deze gedachte heeft ons geïnspireerd een woonmodehuis op te richten met de naam “Henders & Hazel”.
Bekijk hieronder onze brandmovie waarin wij uitleggen waar we voor staan, en waar ook een aantal dealers uit verschillende landen aan het woord komen, en vertellen hoe zij Henders & Hazel zien.

Unieke ontwerpen

We ontwerpen meubels en accessoires die een ziel geven aan je huis, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. Of je nu van reizen houdt, sporten, een culinaire fijnproever bent, of je houdt van pure luxe of meer van gezelligheid met vrienden; Henders & Hazel geeft je interieur alles wat je nodig hebt om in te leven en te genieten.

Wereldse inspiratie

De inspiratie voor onze woonseries hebben we opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in onze woonseries. Dit zie je direct terug in de ontwerpen, kleuren en de materialen die we gebruiken. Ze hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

Design & Kwaliteit

Op dit moment zijn er geen producten bekend bij Villa ArenA.