Van den Heuvel Verlichting

Heuvel

Van den Heuvel Verlichting is opgericht in 1925 en één van de oudste en meest gerenommeerde verlichting speciaalzaken in Nederland. Vanaf de opening van Villa ArenA is Van den Heuvel Verlichting gevestigd in de mooie woonmall. Hier vind je onze grote showroom van ongeveer 1000m² met een zeer uitgebreide collectie aan verlichting. Ons assortiment verlichting bestaat uit schitterende hanglampen, plafondlampen, spots, tafellampen en vloerlampen. In verschillende stijlen, trends en met de nieuwste technologieën.

Steeds meer wordt er aandacht besteed aan verlichting. Tegenwoordig is verlichting een vitaal onderdeel van de inrichting en de weerspiegeling van persoonlijke smaak. Meerdere facetten spelen daarom een rol. Lampen moeten functioneel zijn, sfeervol en tegenwoordig ook gemakkelijk te bedienen en aan te sturen. Daarom hebben we naast een groot assortiment aan armaturen ook een breed assortiment aan lichtbronnen en laten we je graag kennismaken met de nieuwste smart verlichtingssystemen.

Bij Van den Heuvel bieden we maar liefst 95 jaar aan ervaring en geven wij graag ons uitgebreide advies over de nieuwste collecties en technologieën. Graag nemen we je mee in de wereld van verlichting en helpen we graag bij het maken van een lichtplan. Bij Van den Heuvel Verlichting ben je daarom aan het juiste adres.


Bekijk andere