Sani-Dump

Sani-Dump

Sani-Dump, de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen van Nederland. Geen restpartijen of dumpzaak! Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Het enige wat wij dumpen is de prijs!

Maar, vanwaar die hoge kortingen ? Die kan Sani-Dump geven door onder andere grootschalige inkoop van sanitair bij onze leveranciers. Vaak denken de mensen dat het bij ons om restpartijen of B-keuzen gaat, maar niet is minder waar. Uw sanitair wordt speciaal voor u besteld.

Verder kijken is vaak overbodig, want in onze showroom vindt u een enorm assortiment, waaronder : 90 baden, 85 badmeubels en 80 douchecabines. Daarnaast het gehele assortiment kranen van Grohe, verschillende merken tegels al het keramisch sanitair van Sphinx en Villeroy & Boch, kortom, u kijkt uw ogen uit ! Gelukkig wordt kiezen makkelijk omdat nu alle producten onder een dak staan in onze megastores. Waar u anders verschillende sanitairzaken moet bezoeken om een keuze te kunnen maken voor uw badkamer ziet u bij ons in een oogopslag wat er allemaal te koop is. Tel daarbij op dat de A-merken sanitaire en fabrieksgarantie van minimaal 5 jaar geven en in de meeste gevallen ook nog een na-levergarantie voor onderdelen tot wel 10 jaar. Dan begrijpt u dat Sani-Dump de juiste keuze is. Wij zeggen altijd tegen de mensen : ‘’Ga gerust overal kijken, onthoud de prijzen goed en dan zien we u vanzelf wel weer bij Sani-Dump terug.’’