Sani-Dump & Küchen-Dump

Sani-dump

Sani-Dump

Sani-Dump is de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 24 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen.

Bij een sanitairwinkel wil je natuurlijk prettig winkelen en daarom hebben wij al onze showroom ruim opgezet, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Het assortiment van badmeubelen, designsanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en allerlei aanverwante artikelen is immens dus er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit op jouw wensen.

Kun je in onze showroom iets niet vinden? Geen probleem, wij kunnen alle merken speciaal voor jou bestellen, uiteraard voor de laagste prijs! Denk aan topmerken als: Riho, Duravit, Philippe Starck en nog veel meer. Er is geen enkele andere sanitairwinkel die dit op deze manier aan zal bieden en bij Sani-Dump heb je ook niet te maken met speciale acties of een uitverkoop; wij zijn altijd de goedkoopste. Neem dan ook gerust jouw offerte mee van een andere winkel, zodat je kunt zien dat wij de daad bij het woord voegen. 

Küchen-Dump

En ben je ook op zoek naar jouw droomkeuken? Bij Küchen-Dump ben je aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, professioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, dat is Küchen-Dump.

Dankzij grote voorraden en goede afspraken met onze leveranciers zijn de keukens snel leverbaar en sta je binnen de kortste keren in jouw eigen droomkeuken. Kom langs in een van onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Zo kun je in onze sfeervolle winkel diverse keukenopstellingen, verschillende materialen en kleurcombinaties bezichtigen. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies en een schitterend 3D-ontwerp van jouw aanstaande droomkeuken.

Wij zien je graag tegemoet in onze showroom in Amsterdam, waar de koffie al voor je klaar staat.