Nano Interieur - Unieke kasten

Nano Interieur - Unieke kasten

Unieke open wandkasten in mint groen. Hoogte van de kast is 195 cm, breedte 107 cm, diepte 38 cm, de prijs van deze kast is 895,- euro. De grotere wandkast kost 1295,- Kom langs voor meer unieke kasten

Pin Unieke kasten op Pinterest

Over Nano Interieur

Nano Interieur

Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer en chique met extravagante details. Door gebruik te maken van zowel authentieke unieke en moderne meubels is ieder Nano Interieur onderscheidend.

Dit onderscheid vormt de basis voor de manier waarop onze adviseurs te werk gaan, samen met u zetten zij alles in het werk om te komen tot het ideale plaatje waar u vooraf niet over durfde dromen. Van de gastvrije ontvangst tot de gedetailleerde tekeningen en presentaties alles staat in het teken van uw unieke Nano Interieur.

Door het gebruik van unieke meubelen hebben onze winkels u elke week wat nieuws te bieden. Een regelmatig bezoek, al is het maar om inspiratie op te doen en een kop koffie te drinken is dan ook zeker de moeite waard. Aan de inrichting van de winkels is vanzelfsprekend zeer veel aandacht besteed. Ook hier zijn het de authentieke kenmerken die bijdragen aan een werkelijk unieke beleving.

Meer van Nano Interieur