Nano Interieur - Barset Rustic

Nano Interieur - Barset Rustic

Wilt u een robuuste sfeer in uw interieur of tuin? Deze unieke rustieke houten barset met bartafel en vier boomstam krukken heeft een geweldige uitstraling. Dit komt omdat het teakhout in zijn eigen vorm is gelaten. Hierdoor is elke barset anders en heeft u een unieke set! Deze prachtige barset is geschikt voor binnen en buiten. Vindt u deze barset erg leuk voor uw bedrijf? Dat is mogelijk wij l...

Pin Barset Rustic op Pinterest

Nu voor 1.099,-

Over Nano Interieur

Nano Interieur

Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer en chique met extravagante details. Door gebruik te maken van zowel authentieke unieke en moderne meubels is ieder Nano Interieur onderscheidend.

Dit onderscheid vormt de basis voor de manier waarop onze adviseurs te werk gaan, samen met u zetten zij alles in het werk om te komen tot het ideale plaatje waar u vooraf niet over durfde dromen. Van de gastvrije ontvangst tot de gedetailleerde tekeningen en presentaties alles staat in het teken van uw unieke Nano Interieur.

Door het gebruik van unieke meubelen hebben onze winkels u elke week wat nieuws te bieden. Een regelmatig bezoek, al is het maar om inspiratie op te doen en een kop koffie te drinken is dan ook zeker de moeite waard. Aan de inrichting van de winkels is vanzelfsprekend zeer veel aandacht besteed. Ook hier zijn het de authentieke kenmerken die bijdragen aan een werkelijk unieke beleving.

Meer van Nano Interieur