Nano Interieur - Eetkamerbank Chique

Nano Interieur - Eetkamerbank Chique

Deze chique eetkamerbank is de ideale partner als u van gezellig tafelen houdt. De bank is leverbaar in vele stoffen en ledervarianten. Daarnaast is het onderstel van de bank ook nog eens geheel naar wens te kleuren.

Pin Eetkamerbank Chique op Pinterest

Nu voor 1.645,-

Over Nano Interieur

Nano Interieur

Nano Interieur staat voor een combinatie van stoer en chique met extravagante details. Door gebruik te maken van zowel authentieke unieke en moderne meubels is ieder Nano Interieur onderscheidend.

Dit onderscheid vormt de basis voor de manier waarop onze adviseurs te werk gaan, samen met u zetten zij alles in het werk om te komen tot het ideale plaatje waar u vooraf niet over durfde dromen. Van de gastvrije ontvangst tot de gedetailleerde tekeningen en presentaties alles staat in het teken van uw unieke Nano Interieur.

Door het gebruik van unieke meubelen hebben onze winkels u elke week wat nieuws te bieden. Een regelmatig bezoek, al is het maar om inspiratie op te doen en een kop koffie te drinken is dan ook zeker de moeite waard. Aan de inrichting van de winkels is vanzelfsprekend zeer veel aandacht besteed. Ook hier zijn het de authentieke kenmerken die bijdragen aan een werkelijk unieke beleving.

Meer van Nano Interieur