Montèl  - Montèl Urban

Montèl - Montèl Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen maar exclusief schuifzitting.

Nu voor 1.599,-

Over Montèl

Montèl

Met meer dan honderd eigentijdse ontwerpen mag Montèl zich dé bankenspecialist van Nederland noemen. De enorme keuze aan zitmeubelen stelt u in staat om uw bank of fauteuil exact af te stemmen op uw eigen wensen.

Daarbij is het aantal mogelijkheden vrijwel onbegrensd! Zo kunt u uw bank laten uitvoeren in diverse zithoogtes en –dieptes, met diverse arm- en rugsteunen, poottypes en zitcomfort. En uiteraard in de gewenste bekleding, met keuze uit een royale collectie slijtvaste stoffen en leersoorten in talloze kleuren. Puur zitcomfort op maat dus. U kiest het en Montèl heeft het op maakt het.

De sterke punten van Montèl

  • De grootste bankenspecialist van Nederland
  • Een geheel eigen collectie
  • 1001 mogelijkheden voor uw interieur
  • Topkwaliteit
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 5 jaar extra garantie

Meer van Montèl

50 WOONWINKELS ONDER EEN DAK

Villa ArenA © 2017

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten