LivingComfort - Energy+ NASA Traagschuim matras - 160 x 200 cm - Soepel

LivingComfort - Energy+ NASA Traagschuim matras - 160 x 200 cm - Soepel

Het Energy+ NASA traagschuim matras soepel is een combinatiematras van traagschuim en pocketveren. Uitstekend voor de rug. Hoog ligcomfort. Ideale ventilatie. Perfecte ondersteuning. 365 nachten thuis proefslapen. Niet goed = Geld terug.

Pin Energy+ NASA Traagschuim matras - 160 x 200 cm - Soepel op Pinterest

Van 999,- voor 599,-

Over LivingComfort

LivingComfort

LivingComfort is een pure slaapspecialist en niet een (online)winkel die alleen maar matrassen, boxsprings en aanverwante producten verkoopt. Dat maakt ons anders dan anderen. Uw nachtrust is namelijk onze zorg. Wij zijn gespecialiseerd in drukverlagende Nasa traagschuim matrassen, boxsprings, kussens en matrastoppers. Deze zorgen voor de ultieme lichaamsondersteuning en het hoogste ligcomfort.

Het grote prijsverschil voor een kwaliteitsproduct als de matrassen en boxsprings van LivingComfort wordt veroorzaakt doordat u direct bij de producent bestelt. Door een bestelling te plaatsen bij LivingComfort slaat u de dure tussenhandel, die doorgaans verantwoordelijk is voor een opslag van twee tot drie keer de inkoopprijs, dus over. De LivingComfort matrassen zijn daarom veelal maar liefst 60% goedkoper dan vergelijkbare matrassen in de slaapspeciaalzaak.

365 Nachten Thuis Proefslapen: Niet Goed = Geld Terug

Zelfs na maandenlang er op te hebben geslapen, weet u nog steeds niet of uw nieuwe matras wel de juiste is. Uw lichaam ondergaat allereerst een houdingcorrectie. Uw nek-, rug- en schouderspieren gaan zich aan de veranderde slaapondergrond aanpassen. Daarnaast kunnen uw persoonlijke situatie of wensen veranderen. Om aan alle onzekerheid een einde te maken, hanteren wij 365 nachten thuis proefslapen. Thuis in uw eigen, vertrouwde omgeving. En als u uiteindelijk toch niet tevreden bent, dan ontvangt u het bedrag dat u voor het product hebt betaald volledig terug.

Meer van LivingComfort